Zappmobility

Verden udvikler sig mere og det betyder selvfølgelig at vi mennesker er nødsaget til at ændre vores adfærd, hvis vi ønsker at vores næste generationer skal kunne leve på denne planet. Global opvarmning bliver nemlig værre og værre, og derfor er der også mange som er begyndt at protestere for klimaet, og det har også fået mange af de store organisationer til at handle. Der er nemlig blevet lavet en masse klimatiltag, som skal hjælpe os på vej mod at blive helt fri for de fossile brændstoffer. Det er blandt andet at vi inden 2030 skal have reduceret vores CO2 udslip med 70%. Dette kræver utrolig meget af befolkningen, og der har også allerede været flere tiltag som stille og rolig er gået i gang. Derfor skal vi se på hvad man selv kan gøre, og noget af det som undslipper meget CO2 om året er biler. De benzindrevne biler udleder meget CO2, og derfor vil det være en rigtig god ide at få flere elbiler på vejene. Der er stille og rolig begyndt og komme flere, men det er slet ikke nok hvis man ønsker at nå målet til 2030. Der er store problemer, hvis man tænker over om vi overhovedet er klar til dette. Find Zappmobility lige her!

Zappmobility – Få flere standere i Danmark

Det er det fordi der næsten ikke er nogle ladestandere rundt i Danmark, og slet ikke nok hvis vi ønsker de fleste kører på el. Det vil altså sige at vi skal have markant flere standere på vejene, og det er nok det største problem lige nu. Mange bilfirmaer er nemlig begyndt at producere flere og flere elbiler som bare venter på at komme på markedet. Hertil vil Zappmobility kunne hjælpe. Zappmobility vil kunne hjælpe med at opsætte de mange standere som der er nødsaget til at komme rundt i Danmark. Zappmobility sætter dem nemlig ikke kun op for private og virksomheder, men også regeringen hvilket er det som der virkelig er brug for.

Hjælp det du kan med Zappmobility

Ønsker du at hjælpe, så brug Zappmobility. Zappmobility vil kunne hjælpe Danmark på vej mod flere standere, og på den måde tættere på på målet omkring 2030.