Vil du værne dig selv mod sygdomme dette udstyr kan hjælpe

Især i disse tider er der mange mennesker som frygter forskellige sygdomme. Dette skyldes primært at medierne har et stigende fokus på at rapportere om syge og svage mennesker.

Når du læser om syge mennesker i avisen eller på de sociale medier, er det dog vigtigt at du husker på at der findes sygdomme vi kan forebygge og sygdomme som er ren uheld. De sygdomme vi kan hurtigt kan forebygge er ofte sygdomme forskyldt af bakterier eller forskellige typer virus. Ønsker du at læse mere om hvordan du kan beskytte dig selv mod smitsomme sygdomme, kan du med fordele læse her.

Anskaf dig en masse engangshandsker

Bakterier og virus bliver spredt gennem smitte fra menneske til menneske. Her behøver der ikke nødvendigvis være tale om en direkte kontakt mellem to mennesker, der kan faktisk også være tale om indirekte smitte. Dette kan fx ske hvis en syg person har bakterier på sin hånd og rør ved et dørhåndtag, som du efterfølgende også rører ved. I den forbindelse bør det tilføjes at der kan være tale om alt fra et dørhåndtag til en stol til en pose slik.

For at undgå bakterier på diverse genstande kan det være en god ide fx i offentlig trafik eller på indkøbsture at bære engangshandsker. Du kan finde nitrilhandsker her.

Husk at bruge mundbind når det er nødvendigt

En anden måde hvorpå du kan blive syg, er hvis der er sygdomsbakterier eller virus i luften. Dette er en smittevej du ikke kan se, og du kan aldrig vide om der er en syg person som har hostet. Af den grund kan det være en god ide at sikre dig selv ved at bære mundbind, dette er særligt hvis du færdes steder med mange mennesker, hvor I står meget tæt sammen.