Vælg en landmåler der kan lave landmåling med droner

Opmåling er ikke altid det mest spændende job, men det kan blive meget mere interessant, hvis du bruger droner. Det er noget, som virksomheder, der specialiserer sig i opmåling, nu er begyndt at opdage. Du kan få hjælp til opmåling af en lokal landmåler, som bruger droner til at gøre arbejdere sjovere – men naturligvis også mere præcist. Vælger du en lokal landmåler, der kan lave landmåling med droner, vil dronen tage billeder og videoer af det område, du skal have målt op, og så kan i med disse oplysninger sammensætte et kort. Og lyder det som noget, du kunne være interesseret i? Så læs med her og bliv meget klogere på, hvorfor det er en god idé at få hjælp af en landmåler.

 

Landmåler med drone vs. uden drone

I de seneste år har der været en hurtig stigning i antallet af droneundersøgelser brugt sammen med en landmåler. Droneundersøgelser giver forskellige typer oplysninger om miljøet, som sammenlignes med traditionelle undersøgelsesmetoder. Det faktum, at droner kan give mere præcise målinger end traditionelle opmålingsmetoder, betyder ikke nødvendigvis, at de er bedre egnet til alle opgaver. Droner har en række begrænsninger, hvoraf nogle ikke kan løses ved at bruge mere eller bedre udstyr. Dette gælder især, hvis man ønsker mere præcise højdedata sammenlignet med det, som traditionelle topografiske opmålinger kan give.

 

Kombiner landmåler med traditionelle metoder og drone metoder

En landmåler, der anvender drone, kan hurtigt blive helt uundværlig for dig, der skal have opmålt et område. Dronen er nemlig et utroligt vigtigt værktøj i landmåleres værktøjskasser allerede i dag; både når det drejer sig om at producere topografiske kort, der kan erstatte eller supplere traditionelle metoder, og i tilfælde, hvor traditionelle metoder er for dyre eller tidskrævende. Det første skridt tages dog normalt med traditionelle topografiske opmålingsværktøjer, enten til fods eller med køretøjer. Dette giver så nøjagtige data som muligt, inden luftarbejdet påbegyndes. Det er således alle sammen ting, du kan have med i dine overvejelser, når du skal ud og finde den helt rette landmåler, der kan hjælpe dig med netop dit projekt.