Ultra pro tilbehør til spil og samleobjekter

Er du vild med kortspil som Magic eller lignende? Mangler du nyt udstyr til din hobby? Så bør du tage et kig på det store udvalg som Ultra Pro tilbyder.

Ultra Pro International LLC er den førende producent og leverandør indenfor tilbehør til sport og spil, samleobjekter og fotoalbum. Ultra Pro har designet og produceret produkter af høj kvalitet siden 1952, og mærket er anerkendt for dets høje kvalitetsstandarder samt design innovationer. Disse produkter sælges verden over til bl.a. Nordamerika, Europa og Asien, hvor det er muligt at finde i titusindvis af hobbybutikker, legetøjsbutikker og andre detailhandlere. Du er altså garanteret kvalitet, hvis du mangler nyt udstyr til din hobby. Du finder alt fra playmat til kortholdere med de super fede motiver.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af produkter fra Ultra Pro.

Stort udvalg af produkter fra Ultra Pro

Blandt det store udvalg finder du f.eks. de playmats med Pathway artwork fra Zendikar Rising Magic the Gathering serien. Her får du altså en flot måtte med en glat stofoverflade, som beskytter kort og tilbehør. Den består også af en tyk gummibagside, der beskytter dit bord fra terningeslag. Denne kan også sagtens bruges som musemåtte.

Måske leder du efter en nem måde at opbevare dine kort, så har Ultra Pro også løsningen. Du finder nemlig flere forskellige deck boxe i blød plastik med plads til 100+ kort.
Du kan også finde flere forskellige notesbøger med print, som gør det nemt for dig at holde styr på dit og din modstanders life points. Den kan naturligvis også sagtens bruge til andre former for noter. Denne vil uden tvivl hjælpe dit spil.

Hvis du mangler en måde at organisere dine Character Sheets og stats, så kan du bruge en Character Folio fra Ultra Pro. Mappen har 10 lommer til karakterark og to 18-pocket lommer der alt i alt kan have 36 spells. Hver folio er printet i detaljeret fuld farve grafik med et fedt billede.

Det er altså ligemeget, hvad du mangler til at opgradere dit spil – Ultra Pro har det hele!