Udryd fugten i din bolig med letklinker

Letklinker har i mange år været brugt til isolering. Fremstillingsprocessen er nem og enkel. Letklinker består af plastiks ler, der kommer fra den danske undergrund, som er blevet brændt i ovnen. Under selve brændingsprocessen opstår der mange lufthuller i nødderne og det er derfor at Leca nødder eller letklinker som de bliver kaldt er et rigtigt god isoleringsprodukt. Det gør også at nødderne er meget lette, hvis man tager deres omfang. Hvis man sammenligner det med andre isoleringsmaterialer, så bliver letklinker brugt i løs tilstand, da det er et utroligt let og formbart materialer. Det former sig nemlig efter dets omgivelser. Letklinker vil typisk blive brugt i terrændæk og under flisebelægning. Fordelene ved letklinker som isolering, er at de forhindrer den fugt, som der kommer fra jorden af. Det bliver også brugt mod radonudslip i boliger. Er dine kældervægge derfor fugtige, så skal du med sikkerhed fikse det med letklinker. Gå derfor ind og køb letklinker til erhverv. Du vil ikke komme til at fortryde det.

Letklinker – Modstandsdygtige over for fugt

Letklinker er utroligt modstandsdygtige overfor fugt på grund af den overfladebehandling den har fået og så har den også en lang levetid. Klinkerne afgiver ingen gasser, der skader dit indeklima og kan udlægges uden brug af underliggende afretningssand. Det er intet problem at ligge klinkerne først og så derefter afrette og støbe dem. Det er et miljørigtigt naturprodukt og da klinkerne er modstandsdygtige overfor fugt, bliver de heller ikke angrebet af svamp, råd eller insekter. Du kommer heller aldrig til at find, hverken mus eller rotter i letklinkerne, da de ikke bryder sig om det. Der er derfor mange gode grunde til at købe letklinker, hvis du oplever fugt inde i din bolig.

Hvad er fordelene ved letklinker?

Som nævnt tidligere er det mange fordele ved letklinker. Det har f.eks. en høj trykstyrke, det er ikke brændbart og så har det en meget lav vægt. Det bliver som sagt heller ikke påvirker af hverken, fugt, frost, kemikalier, svamp eller råd. Så er det selvfølgelig også økologisk. Dette er bare nogle af de mange fordele som der er ved at gøre brug af letklinker. Skynd dig derfor ind på siden og få fat nogle letklinker allerede i dag.