Udfordr dine venner i sjove og udfordrende aktiviteter

Savner du nogle gange at lave noget helt nyt med dine venner? Måske noget der er lidt udfordrende? Faktisk findes der utallige af spændende aktiviteter, så det handler bare om at komme på nogen.

Derfor får du inspiration til en række gode idéer her.

Prøv et sjovt escape game

Hvis du og dine venner aldrig har været i et escape room, så er det helt sikkert værd at prøve. I hvert fald hvis I er til spændende og sjove udfordringer. I et escape room er I en del af et spil, som foregår i virkeligheden. I bliver låst inde i et rum, hvor det derefter gælder om enten at finde en vej ud, løse mordmysterier eller noget helt tredje. Der findes mange forskelige sjove escape games med forskellige temaer.

I bliver udsat for en række gåder og udfordringer, hvor det handler om at samarbejde. Derfor er det en sjov og anderledes måde at være sammen på.

Tag i en klatrepark

Hvis dine venner er friske på en udfordring, så er det også en rigtig god idé at tage i en klatrepark. Det er ikke bare udfordrende, det er også rigtig sjovt. I en klatrepark er der typisk nogle forskellige baner og udfordringer, som bliver sværere og sværere, jo flere du gennemfører. Derfor er det også et oplagt sted at konkurrere, hvis du og dine venner er vilde med en god konkurrence. I kan f.eks. sætte en præmie på højkant til den, som gennemfører flest baner og sværhedsgrader.

Der findes både indendørs og udendørs klatreparker, så der ingen undskyldninger for ikke at komme afsted. Desuden ligger der forholdsvis mange klatreparker rundt omkring, så der er garanteret en lige i dit nærområde.

Derfor er det bestemt værd at overveje at hive dine venner med til, hvis I har lyst til en hyggelig dag sammen.