Tips og tricks til din flytning

De fleste vil i løbet af livet komme til at stå overfor en flytning. Hvad enten det er din første flytning, eller du er habil og har flyttet mange gange, så kan du altid bruge et par tips til flytning. For en flytning er nemlig altid forbundet med en smule besvær og mange praktiske foranstaltninger, men det kan være nemmere at overkomme, hvis du holder dig et godt overblik undervejs. Du kan læse med her og få et par gode råd til, hvad du skal have styr på, inden du flytter.

Hav tjek på papirerne, hold flyttekasserne klar – og hold blodsukkeret højt

Selvfølgelig skal du have styr på, at alle papirerne er i orden. Har du husket at melde din flytning til kommunen og forsikringen? Hvis du gør det, så vil det helt automatisk også blive meldt til andre eksempelvis din læge og arbejdsgiver. Det er også smart at sørge for, at du har nogle til at hjælpe dig, når du skal flytte. Måske skal du have fat i et godt flyttefirma eller så har du gode venner og bekendte, som kan hjælpe dig med trailere og store biler. Husk at købe en god omgang snacks og nogle flyttepizzaer, så I kan holde energien høj, imens I flytter de mange flyttekasser.

Hold systematik og overblik

Undervejs i flytningen kan det være svært at holde overblik, men der er mange små måder, hvorpå du kan hjælpe dig selv til at overskue de mange flyttekasser. Skriv på papkasserne, hvad de indeholder og fordel vægten forskelligt i papkasserne. Nogle finder det rart at nummerere papkasserne i den rækkefølge, som du gerne vil have dem flyttet, så du er langsomt kan flytte ind i lejligheden i takt med at flyttekasserne kommer, så det hele ikke hober sig op. Det hjælper også venner og familie med, i hvilken rækkefølge de skal flytte kasserne. Rigtig god flytning til dig.