Tæppefliser er det rigtige valg for klimæt

Du har sikkert oplevet problemet. Du vil rigtig gerne have et lækkert tæppe til gulvet i din virksomhed, men du vil også gerne være miljøbevidst i det valg, du tager. Flere og flere virksomheder tænker klima ind i deres beslutninger – uanset hvor små eller store disse valg måtte være.

Her er der heldigvis gode nyheder, for det helt rigtige gulvbeklædning i disse tilfælde er uden tvivl tæppefliser.

Vælg danske producenter

Tæppefliser er principielt ligesom væg til væg-tæpper i den henseende, at de fylder hele gulvet, men tæppefliser har den helt store fordel, at tæppet bliver laserskåret til mindre firkanter med en størrelse på omkring 5m2.

Det betyder, at det er nemmere for dig at transportere og montere, da du ikke skal håndtere et stort rullende tæppe, men i stedet skal håndtere små dele, der kan placeres, lige som du ønsker det.

Hvordan er det det rigtige valg for klimaet, tænker du måske? Det er egentlig ganske simpelt. Da tæppefliser er skåret i flere små dele, får du større fleksibilitet efter monteringen. Du kan nemlig nemt skifte en enkelt flise ud, hvis der spildes noget på den, som ikke kan rengøres, eller hvis du har lyst til at ændre en smule i designet.

Derudover er tæppefliser meget slidstærke, og det gør, at du ikke skal skifte enkelte fliser ofte, da de har en lang levetid.

En anden måde hvorpå tæppefliser er godt for klimaet, er hvis du samtidig vælger en dansk producent, der gør sit for at passe på vores jordklode. Og det kan sagtens lade sige gøre, for Danmark har heldigvis mange dygtige producenter på markedet – og nogen af dem producerer endda ved hjælp af 100% CO2-neutral vindenergi.

Samtidig er det vigtigt, at tæppefliserne er fri for bitumen, PVC, Latex og andre miljøskadelige stoffer – og dem finder du også nemt i det danske tæppelandskab.

Dermed skulle det være lige til for dig at finde det perfekte tæppe til din virksomhed, der kan alt det, et tæppe skal kunne, samtidig med at du passer på miljøet.