Sweatshirts must have i garderoben

Louis Armstrong var åbenbart så cool, at han ikke kunne holde ud at gå i andet end sweatshirts. Sweatshirts er afslappede beklædningsgenstande af bomuld eller fleece. De er så populære, fordi de giver varme og komfort til bæreren, samtidig med at de er ret praktiske til mange hverdagsaktiviteter. Sweatshirts kan bæres under en jakke om vinteren eller alene om sommeren – når det ikke er for varmt. Sweatshirts er blevet båret af nogle store modeikoner siden 1920’erne og 1930’erne, og Coco Chanel er en af dem – hun mente ikke, at hun havde noget at tilføje, når det kom til hendes outfit under en tur i skoven. Hvis det lyder som noget for dig, så skynd dig ind i det store udvalg lige nu og få fat på nogle sweatshirts. Du vil ikke komme til at fortryde det.

Sweatshirts – En inkarneret del af modens verden

Det må have været svært for folk dengang at forestille sig, at sweatshirts ville blive en integreret del af nutidens streetwear. Sweatshirts betragtes som afslappet tøj, men den seneste modetrend er at bære dem formelt som hverdagstøj. Sweatshirts, der bæres uden andre lag under, er nu almindeligt accepteret i offentligheden og endda af arbejdsgivere – forudsat at de ikke har anstødelige prints eller logoer. Sweatshirtdesigns med ekstravagante prints er måske acceptable i fitnesscentret, men ikke nødvendigvis passende til forretningsmøder.

Få fat i sweatshirts, der passer til enhver lejlighed

Sweatshirts er afslappet tøj, men hvis du ønsker at gøre et stilmæssigt statement, kan du kombinere dem med formelt tøj. Sweatshirts passer til næsten alle typer bukser – jeans, chinos eller endda habitbukser. Sweatshirts fås i mange forskellige farver og med mange forskellige prints; nogle sweatshirts med hætte har ekstra store lommer foran, som kan bruges til telefoner eller tegnebøger. Sweatshirtstofferne varierer fra fleece til frotté – alle ser godt ud på mænd, der bærer sig selv godt. Sweatshirtfarverne spænder fra mørkeblå til knaldrød og grøn; den bedste måde at vælge den rigtige farve på er ved at beslutte, hvilken farve der klæder dig bedst? Skynd dig derfor ind i udvalget lige nu og få fat på nogle sweatshirts.