Supervin dk køb vin online

Velkommen til stedet, hvor du ikke behøver at lænse pungen for at købe lækker vin. Vi tilbyder Danmarks mest udsøgte udvalg af vin af høj kvalitet til skarpe priser. Her hos os får du nemlig altid gode priser og super service, samt hurtig og sikker levering fra dag til dag. Ved køb af vin på Supervin.dk får du tilmed Supervins helt unikke garanti, hvor vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen, også for den først-åbnede flaske, hvis du er utilfreds med kvaliteten (maks. 1 måned efter levering).

Vin i et bredt udvalg.

Hos Supervin.dk sælger vi altid til en lav pris – både de vine, som er billige i forvejen, og de vine, som ligger i den dyre ende. Vi har altid massere af forskellige vine at vælge mellem, eftersom vi altid køber stort ind. Vi er især gode til at opkøbe store restlagre i både ind- og udland. Det betyder også, at vi kan sælge vores produkter til super skarpe priser. Og du kan ofte finde ekstra gode tilbud på siden.

Vi har for eksempel et stort udvalg af rødvine, og vine fra zinfandel druen eller den navnkundige franske Dom Perignon Champagne. Disse kan du købe til en langt mere favorabel pris end i de gængse vinforretninger, som beregner højere avancer. Ligeledes har vi et stort udvalg af alkoholfrie vine til meget konkurrencedygtige priser.

Med andre ord – du behøver ikke at tømme din pung for selv at nyde en lækker vin, holde vinsmagning for vennerne eller give en glædesskabende værtindegave.

God service og hurtig levering

Når du køber vin ind på Supervin.dk, er du altid i gode hænder. Vi hjælper dig altid gerne, hvis du har spørgsmål eller lignende, og vores kunder har altid førsteprioritet. Brug for eksempel chatten til at stille os spørgsmål, og vi vil gøre vores bedste for at svare hurtigst muligt. Vi bestræber os desuden på hurtig levering. Som udgangspunkt får du dine varer næste dag, hvis du bestiller inden kl. 14. Hvis varen er udsolgt vil der oftest gå 3-4 dage.

Udover supervin.dk består SUPERVIN af Jyllands største specialforretning for vin, spiritus og lækkerier. Forretningslokalet er på mere end 700 m2. samt ca. 1000 m2. vinkælder, lager og pakkefaciliteter. Vores egentlige lager er på over 4000 m2.

Derudover har vi en afdeling, som arbejder med BtB i form af vingaver, gavekurve og rabataftaler på kvalitetsvine til din virksomhed.