Styr pa garagen sadan kommer du i gang

Hvis du har en stor garage, er det jo virkelig dejligt. Udover at parkere sin bil derinde, kan man nemlig også bruge den til en masse forskelligt såsom opbevaring af sit udstyr. Det kan dog være lidt svært, hvis der er ekstremt rodet derinde, så man ikke rigtigt kan finde rundt i, hvor de forskellige ting er.

Så er det tid til, at du organiserer garagen. Det kan være en god ide at have flere forskellige opbevaringsløsninger, så tingene kan få en fast plads. Måske du har brug for en dækreol til opbevaring af bildæk?

Tag alle tingene ud af garagen

Hvis du gerne vil have en flot og organiseret garage, kan det være en god ide at starte helt fra bunden, og bare tage alle tingene ud. På den måde får du et overblik over de forskellige ting, som der er i garagen.

Måske du finder noget, som du troede, der var helt væk. Når garagen er tom for ting, kan du stille forskellige opbevaringsløsninger derind. Dette kunne være ting som reoler, kasser og lignende. Når disse er stillet op, kan du stille og roligt begynde at sætte tingene ind i garagen igen.

Sørg for at vedligeholde orden i garagen

Når du endelig får organiseret garagen, så den er super flot og overskuelig, er det virkelig dejligt. Det er dog vigtigt at huske, at du skal vedligeholde denne orden – ellers vil det i sidste ende bare blive rodet og uorganiseret igen.

Husk derfor at sætte tingene tilbage på sin plads, når de er blevet brugt, fremfor bare at lade dem stå fremme. Det kan også være en god ide jævnligt at feje og rengøre sin garage, så den bliver ved med at se flot og ren ud. På den måde får du altså styr på garagen.