Stenalderen er ikke forbi køb sten hos grus direkte

Sten er en meget udbredt råvare, som har været brugt siden – ja, siden stenalderen. I dag bruger vi ikke sten til stenøkser og andre redskaber, og bygninger af natur-sten er ikke længere almindelige, men alligevel anvendes sten på utallige andre måder i bygnings- og anlægsarbejde af enhver art.

Sten til mange formål i haven

Grus Direkte sælger perlesten, nøddesten, ærtesten og andre sten til private, og du kan købe sten i størrelser fra 4-8 mm og op til 16-32 mm, alt efter hvilket formål du skal bruge dem til. Perlesten (4-8 mm) og ærtesten (8-16 mm) er velegnede som underlag til indkørsel eller gårdsplads, mens de større typer nøddesten (16-32 mm) og singels (32-64 mm) kan bruges i forbindelse med dræn eller faskine samt til dekorative formål i haven.

Hvis du ønsker lidt mere kuperet terræn på en flad grund, kan et fundament af sten med grus og muldjord ovenpå blive en fin bakke, der giver haven lidt mere karakter; og gangstier kan anlægges med stampet stenmel dækket med perle- eller ærtesten.

Køb og levering

Du køber sten fra Grus Direkte via www.grusdirekte.dk, og du kan betale med Dankort/visa, Visa debit, Mastercard, MobilePay samt ved bankoverførsel. Stenene sælges løst eller i bigbags af forskellig størrelse, og Grus Direkte sørger for at få dem leveret med vognmand i løbet af få dage.

Ved levering med tung transport stilles der en række særlige krav til adgangsforhold, leveringssted, underlag mm. Det kan du læse mere om på www.grusdirekte.dk. Her kan du også finde gode råd og vejledning i forbindelse med dit stenprojekt, og Grus Direktes eksperter yder gerne telefonisk rådgivning omkring valg af de rigtige sten til dit projekt, om så det drejer sig om dræn, anlægning i haven eller noget helt tredje.

Andre produkter

Foruden sten og forskellige typer grus sælger Grus Direkte også sand, granitskærver, stenmel, træflis og barkflis, jord, muld, cement og mørtel samt brænde og træpiller.

Grus Direkte kan desuden levere affaldsløsninger til at hjælpe dig af med have- eller byggeaffald fra dine projekter. Til større mængder affald kan du bestille containere til f.eks. haveaffald, brændbart affald, jord, tegl og andet bygningsaffald, eller containere, der er inddelt i forskellige rum, og til mindre affaldsmængder kan du bruge bigbags. Yderligere information om affaldsløsningerne kan du også finde på deres hjemmeside.