Ståltrapez pladen med de 1000 muligheder

Står du over for at skulle renovere værkstedet, udhuset eller skuret – og leder du efter en god, billig og holdbar løsning til tag, vægge og facade? Da skal du tage et kig på deres alsidige og holdbare trapezplader i stål. De kan bruges både som vægge, facader og tag. Som virksomhed har de hos Profilmetal A/S i Slagelse specialiseret sig i at producere stålplader til alverdens formål, herunder deres meget populære stålprofiler, ståltrapez TP19 og TP20. Pladerne er ideelle at bruge i en lang række sammenhænge som fx:

§ Ved mindre byggerier: Carporte, skure og udhuse

§ Som facadebeklædning

§ Ved store projekter som haller eller lagerbygninger

§ Som tagbeklædning – de kan endda lægges ovenpå et allerede eksisterende tag

Ståltrapez minder om den almindelige trapezplade, som du måske kender, men en plade i ståltrapez er mere holdbar end de traditionelle trapezplader, faktisk giver de helt op til 40 års garanti på deres specialbehandlede trapezplader i stål.

Stort udvalg og mange farver

Da de ved, at deres kunder bruger trapezpladerne til et væld af formål, sørger de altid for at have et stort udvalg af trapezplader i forskellige profiler, med forskellig belægning og i forskellig farve. Hos dem kan du derfor finde præcis de plader, du skal bruge – og i den længde, du skal bruge. Falder de plader, du har behov for udenfor standardmål, laver de holdbar ståltrapez til dig, i den ønskede størrelse.

Unik beskyttelse mod kondens

En af grundene til, at deres ståltrapezplader er så holdbare, er at de producerer dem med henblik på at kunne holde til det danske, våde vejr ved at tilbyde at give dem en behandling, så den kondens, der dannes, opfanges og tørrer ud, uden at have forvoldt fugtskader og dryp fra tagpladerne. Deres anti-kondens beskyttelse kan tilkøbes til både deres trapezplade TP20 og deres trapezplade TP19. Kondens-stop findes i mange forskellige udgaver, men den de bruger hos Profilmetal A/S er en filtbeklædning, som de klæber på trapezpladens underside i produktionen. Den særlige filtbeklædning har fået en behandling med antibakterielle midler, så risikoen for mug og svamp minimeres. Når luftfugtigheden under ståltage stiger, opfanger filten kondensen – og tørrer ud igen, når luftfugtigheden igen falder. Du skal dog være opmærksom på, at der skal være god ventilation på tagpladens bagside, for at antikondens-systemet virker. Derfor er denne type plader mest anvendelige ved uisolerede garager, ved maskinhaller, ridehaller, ved lagerbygninger og til brug i uudnyttede tagrum.