Søger du en høhæk dan egtved har udvalget

Dan Egtved har et stort udvalg af udstyr til land- og kvægbrug. Søger du en høhæk eller en slowfeeder til hest, så læs med her.

Du kan få en effektiv høhæk hos Dan Egtved

Dan Egtved har alt inden for udstyr til landbruget. Der findes mange forskellige slags udstyr, som er uundværlige hvis man arbejder med kvæg og store dyr. En stor del af arbejdet på et kvægbrug handler om foder. Dyrene spiser ofte og skal næsten hele tiden have adgang til mad. Om sommeren kan køerne stå på marken og spise græs direkte fra jorden, men om vinteren står de fleste danske køer i stald og skal spise hø eller halm. Der findes forskellige fodertyper og forskellige metoder til at sikre, at de alle bliver fodret nok og får det, de skal bruge af energi, mineraler og vitaminer. Man kan let risikere, at det kun er de stærkeste dyr, der får mad, hvis man bare kaster en stor bunke foder for fødderne af dem. Derfor findes der høhække. En høhæk er et simpelt og smart redskab til fodring af kvæg. Det er en foderbeholder med et bestemt antal foderpladser, hvilket sikrer, at et bestemt antal dyr får lige adgang til maden. Med en høhæk får alle dyr samtidig adgang til foderet på lige vilkår, uanset hvilket dyr er det mest dominerende eller stærkeste. Du kan helt sikkert finde en god høhæk i butikken, der passer til dine dyr. Læs meget mere på www.dan-egtved.dk.

Med en slowfeeder til hest reguleres fodringen

Dan Egtved har også udstyr til heste og hestestalde. Hvis du søger udstyr til hestestalden, så kan du finde præcis det, du skal bruge i butikken, hvor de bl.a. sælger slowfeedere til heste. En slowfeeder til hest er et redskab, som sikrer, at hesten spiser langsomt og ikke forspiser sig og ødelægger sin fordøjelse. Det er en slags dispenser, der har et gitter-låg, som hesten kan trække høet igennem. Gitter-låget følger niveauet af foder i dispenseren, og hesten kan trække høet igennem dette gitter med munden, men kan på den måde ikke tage alt for store mundfulde. Hvis du blot kaster en bunke hø for dine heste, så risikerer du, at de propper sig alt for hurtigt på grund af deres instinkter for gruppedynamik og foderknaphed. Med en slowfeeder til hest får din hest sunde spisevaner og spiser langsomt. Hvis du har prøvet at skulle muge ud i en stald med en hest med fordøjelsesproblemer, så ved du nok, hvor træls det er. Overvej en slowfeeder til hest. Læs meget mere på hjemmesiden, hvor du kan finde præcis det, du søger til dine dyr.