Smukt boligtilbehør fra house doctor på nordichouse dk

House Doctor er et dansk designbrand, som er personlig og uformel. Det danske designbrand følger tidens trends og designer smukt boligtilbehør til den moderne bolig. Uanset om du leder efter møbler eller dekoration til dit hjem, så skaber House Doctor altid en behagelig og personlig stil i indretningen i hjemmet.

Mærket er baseret på det skandinaviske design med inspiration fra hele verden. House Doctor ønsker at inspirere og hjælpe folk med at skabe deres eget unikke rum i hjemmet ved at bringe enkelhed, balance og ægthed. Det er detaljerne der er for øje, og de skal skabe en helt unik følelse. Derudover gør House Doctor’s design det nemt at matche din egen personlige stil når du mangler nye møbler i boligen.

Familiedrevet interiørvirksomhed i Ikast

Bag den familiedrevet interiørvirksomhed med base i Ikast, står de tre kreative søskende Gitte Juhl Capel, Rikke Juhl Jensen og Klaus Juhl Pedersen, som alle tre har en stor passion for design og deler en tro på, at unikt boligtilbehør fremmer livsglæden. House Doctor tilbyder derfor smukke designs, boligtilbehør og møbler til de stilbevidste og boliginteresserede med sans for de unikke detaljer. House Doctor Group består desuden af nogle populære mærker som NicolasVahé,  Monograph og Meraki.

Skandinavisk designstil

Hos nordichouse.dk udvælger vi altid personligt de bedste møbler og designs fra House Doctor, der er er tro mod den skandinaviske designstil. Vi har derfor et smalt sortiment af de skarpeste produkter fra House Doctor, der er håndplukket ud fra det, vi gerne selv vil indrette med eller gøre brug af. I vores sortiment fra House Doctor finder du bl.a. fyrfadsstager, lysestager, skåle, vaser, dørmåtter, pudebetræk, lamper, kunstværk, tallerkner, kurve, vinglas og bænke.

En af bestsellerne fra House Doctor er deres fine vasketøjskurve som findes i både små og store størrelser.

God service og hurtig levering hos nordichouse.dk

Når du køber House Doctor designs online inde på nordichouse.dk, er du altid i gode hænder. Vi hjælper dig altid gerne, hvis du skulle have spørgsmål eller lignende og vores kunder har altid førsteprioritet. Hvis du står og mangler nogle unikke designs fra House Doctor til hjemmet, så kan du altså få det hos os. Du er velkommen til at give os et kald på 28 57 12 82 eller skrive en mail til kontakt@nordichouse.dk, hvis du har spørgsmål til vores House Doctor produktudvalg eller øvrige sortiment. Vi vil altid gøre vores bedste for at svare hurtigst muligt.

Levering vil ske indenfor 1-3 hverdage fra ordremodtagelsen og du kan desuden få fri fragt på din bestilling, når du bestiller for mere end 449kr. Her hos Nordic House lægger vi nemlig stor vægt på service, gode produkter og hurtig levering. Hop ind på hjemmesiden og find de designs der tiltaler dig mest! Vi glæder os til at høre fra dig.