Skønne sko til kvinder fra phenumb copenhagen

Phenumb Copenhagen er et ungt dansk skomærke, som laver skønne sko til kvinder. Mærket er helt nyt i den danske modescene, men allerede i deres første år har de formået at gøre sig meget positivt bemærket. Grunden til, at så mange har fået øjnene op for det unge danske mærke, er, at det har et super godt fokus på kvaliteten af sit håndværk og øje for at vælge de helt rette, gode materialer. Dette mærker man med det samme, når man får et par sko eller støvler fra Phenumb Copenhagen mellem hænderne. Materialerne er behagelige, pæne og praktiske. Skoene og støvlerne er altså super gode at gå i, ligesom de kan bruges i alt vejr og sættes sammen med ethvert outfit. I kollektionerne fra Phenumb Copenhagen kan man altid finde et væld af smukke styles, som enhver kvinde ville elske at have i sin garderobe. Udvalget er bredt og alsidigt, og der er helt sikkert et par skønne sko eller støvler til enhver kvinde i det. I alle stykker fodtøj fra mærket kan man mærke kvaliteten med det samme, ligesom man bemærker det skønne design. Phenumb Copenhagen laver altså smukke og praktiske sko og støvler til kvinder, som det altid er værd at tjekke ud, når man er på udkig efter nyt fodtøj til garderoben.

Stilet og kvalitetsfuldt fodtøj fra Phenumb Copenhagen

I slutningen af 2019 blev Phenumb Copenhagen stiftet. Stifterne havde en vision om at skabe fodtøj, som tager udgangspunkt i skomagerfagets mest traditionelle dyder, hvor kærlighed til håndværk kendetegner hvert element i skoene – lige fra sålene til snørebåndene. Denne vision er de allerede ved at føre ud i livet, på trods af at de kun har designet få kollektioner og eksisteret i få år. Mærket har øje for detaljerne både i design- og produktionsprocessen, hvilket man kan mærke, når man går i fodtøj derfra.

Moderigtigt og håndlavet fodtøj fra Phenumb Copenhagen

Phenumb Copenhagens designs er moderne og en smule rå, men dog evigt moderigtige. De formår således at have et moderne look samtidig med, at de har nogle klassiske elementer, som aldrig vil gå af mode. Støvlerne fra mærket er håndlavede, og de bliver produceret i henholdsvis Italien, Portugal og Spanien. Derved sikrer mærket, at deres støvler er af den allerhøjeste kvalitet på markedet. Materialerne er valgt ud fra mærkets værdisæt, som inkluderer et gennemgribende ansvar for bæredygtighed. Støvlerne og skoene fra mærket er altså af fantastisk kvalitet, mens de samtidig har skønne designs.