Skal du holde ferie i danmark

Hvis dine sommerferieplaner indebærer at være i Danmark, så er der stadig rig mulighed for at få en masse oplevelser. Selvom Danmark er et lille land, er der meget at kunne udforske. Det kan være alt fra nationalparker, såsom de naturgrønne omgivelser ved Mols Bjerge, til Rugbjerg Knude med sand til knæerne. Når du holder ferie i Danmark kan du jo både sproget, du skal ikke ny et fly og kan selv køre dig hen til diverse steder inden for rimelighedens grænser. Det kan være med til, at du hurtigere og mere stressfri kan komme ud på eventyrer.

Et væld af skove at besøge

På Nordsjælland i Gribskov er Danmarks største gamle skov. Her kan du blandt andet finde gamle fortidslevn, kulturelle mindesmærker og interessante naturområder. Du kan også besøge Skovtårnet I Gisselfeld Klosters skov, hvor en udsigt over den smukke sydsjællandske natur pryder din nethinde. Det kan også være, du har en skov nær dig, som kunne være værd at besøge. Hjemmesmurte madpakker og en skovtur med familien kan også være hyggeligt. Skoven kan invitere til et væld af oplevelser, og kan nærmest være magisk at opleve mellem træerne og gennem lysninger.

Leg med

Det kan faktisk være ret sjovt at lege turist i sit eget land. Prøv at planlæg din ferie i Danmark, som du ville gøre, hvis du skulle rejse til udlandet. Det kan være, du så lærer endnu mere, og finder ud af steder, som du har ikke har hørt om før. At være nysgerrig og undersøgende kan godt have sine fordele. Det kan være, du kan finde blogindlæg på nettet omkring, hvad andre mennesker fra verden, kommer til Danmark for at se, og lade dig inspirere af det. Det kan også være, du har familie, der også skal være i Danmark sommeren over, så I kan være opdagelsesrejsende sammen.