Skal din virksomhed benytte et lagerhotel

Er du i tvivl om, hvordan du skal løse lageropbevaring, manglende lagerplads eller lageropbevaring, mens dit eget lager er under ombygning eller skal flyttes til nye lokale? Så kan det være, at et lagerhotel er den helt rette løsning for dig. Men hvad vil det sige at indlogere varer på et lagerhotel? Det bliver du klogere på i denne artikel!

Hvad er et lagerhotel?

Først og fremmest bør vi få klarlagt, hvad et Lagerhotel er. For et lagerhotel er designet til at sikre organiseret og sikker opbevaring af forskellige typer varer. Det kan rumme alt fra små emballerede varer til store og tunge industrielle genstande. Lagerhotellet tilbyder normalt forskellige opbevaringsmuligheder, såsom hylder, reoler eller paller afhængigt af behovene hos de virksomheder eller enkeltpersoner, der benytter sig af lagerhotellets tjenester.

Men hvorfor kan det være relevant for dig at bruge et lagerhotel? Fordi et lagerhotel frigør plads og ressourcer i virksomhedens egne faciliteter, kan det være fordelagtigt for dig, der mangler plads til opbevaring eller benytte pladsen til noget andet en vareopbevaring. Din virksomhed kan i stedet fokusere på deres kerneaktiviteter uden at skulle bekymre sig om opbevaring og logistik. Dette kan være særligt nyttigt for dig, hvis du er indehaver af en mindre virksomhed eller et startup, der ikke har plads eller kapacitet til at opretholde eget lager.

Hvor længe kan du benytte et lagerhotel?

Lagerhoteller tilbyder som regel ganske fleksible løsninger, når det kommer til opbevaringstidspunkter og størrelser. Du vil kunne leje plads i kortere eller længere perioder afhængigt af jeres behov. Dette giver mulighed for at tilpasse lagerpladsen i takt med, at virksomheden vokser eller ændrer sig over tid.

En anden fordel ved et lagerhotel er, at det normalt er udstyret med faciliteter til sikkerhed og overvågning. Dette kan omfatte videoovervågning, alarmsystemer og sikkerhedspersonale, der beskytter varerne mod tyveri eller skader! Så kan du sove trygt.