Skab en hyggelig atmosfære pa terrassen

Er du så heldig at have en terrasse knyttet til din bolig? Så handler det om at udnytte den til fulde, så du får det bedste ud af din terrasse. Det kan du gøre på mange måder. En af dem er at indrette terrassen, så atmosfæren bliver hyggelig og idyllisk. Har du brug for indretningstips til terrassen, så læs med videre.

Komfortable havemøbler

Vil du gerne kunne nyde udsigten af din have og høre fuglene synge, imens du nyder grillmad eller et glas vin på terrassen? Så har du helt sikkert brug for et havebord på din terrasse. Har du ikke et i forvejen, så find alle haveborde her og gå på opdagelse i sortimentet hos vidaXL. Her finder du haveborde i alle afskygninger, så der er uden tvivl et bord, der falder i din smag.

Pynt med potteplanter og krukkearrangementer

Synes du, at indretningen i din have trænger til en opfriskning? Så kan du placere et par forskellige grønne planter og blomster i forskellige krukkearrangementer rundt omkring i haven og nær terrassen.

Mangler du blomster til dine potteplanter? Så aflæg et visit hos dit nærmeste havecenter, hvor det bugner med blomster og planter i alverdens former og farver. Du vil hurtigt opdage, at planter kan gøre underværker for havens udseende og bringe masser af liv og hygge til din terrasse.

Sæt prikken over i’et med puder og tæpper

En hyggelig terrasse er også en behagelig og komfortabel terrasse. Derfor kan du med fordel købe en række pyntepuder og bløde tæpper, der kan placeres ved dit loungesæt eller dine havestole. Det gør det så meget mere hyggeligt, når du nyder aftensolen på terrassen. Desuden kan du med puder og tæpper også være med til at trække indretningen mod en bestemt stil, hvilket er med til at bringe det hele sammen.