Skab din drømmesko med sneaker maling fra karls kicks

Går du og drømmer om at spice dine gamle sneakers up eller blot at designe dine helt egne, super unikke sneakers til gaden, så tjek Karls Kicks’ hjemmeside ud og opdag en ny verden af sneaker maling. Du finder et enormt stort udvalg af det bedste af det bedste sneaker maling, i alle de farver du kunne forestille dig, så det er med at tjekke hjemmesiden ud netop i dag, for at opdage den nyeste farve combo til dine gamle/nye sneakers. Produkterne kan også bruges til at fixe et par sløje sneakers, der er blevet brugt et par gange for meget på dansegulvet, hvorfor de ikke er helt hvide mere. Med sneaker maling fra Karls Kicks slipper du får at købe et par nye hvide sneakers hver sæson, men kan i stedet blive et par friske sneakers rigere for blot 59 kr. med en omgang maling.

 

Tips og tricks til brugen af sneaker maling

Hos Karls Kicks kommer vi lige med et par anbefalinger til at skabe din drømmesko med det bedste resultat. Du kan benytte sneaker maling på alle læderoverflader samt overflader som lærred, stof og mesh, du skal blot forberede din overflade korrekt ingen du giver dig løs med malingen. Vi anbefaler ikke at du benytter sneaker maling på dine skosåler, da det altså vil blive slidt af med tiden under brug. Du kan dog godt benytte malingen på dine bløde mellemsåler, hvis du bruger angulus-malingen, det kunne f.eks. være på dine mellemsåler på Jordan 3s og Jordan 4s.

 

Køb sneaker maling med fantastisk service og hurtig levering

Hvis du drømmer om at dekorere dine yndlings sneakers og give dem nyt liv, så tjek karlskicks.dk ud i dag, for at finde lige præcis den type og farve maling du står og drømmer om. Og husk, det er kun fantasien der sætter grænser for brugen af sneaker maling ! Slå til i dag og opnå gode rabatter på pakketilbud med alt fra maling til rensesæt, hvis det er det du har brug for. De svarer glædeligt på telefon og e-mail, så tøv ikke med at give et kald på 28 93 53 75, hvis du har spørgsmål til produkt eller mangler en smule ekspertise inden for sneaker maling.