Skab det perfekte hjemmekontor

I disse tider er de fleste danskere nok vant til at høre ordet hjemmekontor og hjemmearbejde og er vant til at sætte sig foran computeren derhjemme. I mange virksomheder er det også en ting der er kommet for at blive, corona eller ej, og derfor er det vigtigt at have et godt hjemmekontor, hvor du føler dig tilpas og kan arbejde uforstyrret og under de bedste forhold. Læs videre for at få et par gode tips til hvordan du skaber det perfekte hjemmekontor. 

Skriveborde er vigtige 

De kan måske let overses eller tages for givet, men når det kommer til hjemmekontoret er et godt skrivebord altafgørende. Det er her de fleste bruger deres arbejdsdag og her hvor computere, papirer og andre redskaber ligger. Derfor er det utrolig vigtigt at have et godt skrivebord, hvor du både kan sidde godt og hvor du skal skabe dig et overblik over din arbejdsplads og de opgaver du arbejder med til daglig. På daells-bolighus.dk/skriveborde kan du finde et stort udvalg af skriveborde i mange forskellige typer, materialer, farver og størrelser i godt design og med smarte hæve/sænke funktioner, så du kan sidde godt når du arbejder og tilpasse hjemmekontoret til lige netop dine behov.

Tænk på dit arbejdsmiljø

Det er også vigtigt at tænke over dit arbejdsmiljø når du arbejder hjemmefra. Er dit hjemmekontor et behageligt og produktivt sted at være? Det skal du spørge dig selv om og have i baghovedet når du indretter kontoret. Definitionen på et godt arbejdsmiljø varierer fra person til person, men fælles for de fleste er at det er sted hvor man føler sig tilpas og kan fokusere, men også et sted hvor man kan skabe et personligt og hyggeligt miljø. Sæt gerne nogle planter eller lidt kunst op i hjemmekontoret så dine omgivelser er inspirerende og motiverende frem for kedelige og kliniske.

Adskil arbejde og fritid

Det optimale hjemmekontor er også et sted, der gør det muligt at holde arbejde og fritid adskilt. Uanset om du har et separat rum til dit kontor eller om du har sat skrivebordet op i et hjørne af stuen eller soveværelset er det vigtigt, at du kan lukke døren til kontoret sidst på arbejdsdagen eller have et tavle eller skillevæg, der kan sættes op og fjernes når du starter og slutter arbejdsdagen. På den måde kan du fysisk adskille dit arbejdsområde fra resten af hjemmet. Så undgår du at arbejdstid og fritid overlapper.