Skab den have nabørne bliver jaloux pa

Det er meget forskelligt, hvor meget vi danskere går op i vores haver – og det er selvfølgelig heller ikke alle, der har en have. For nogle er haven næsten en hobby, og det er her, store dele af fritiden tilbringes. Andre ser haven som en sur pligt, og ville egentlig hellere være den foruden. Kunne du godt tænke dig at skabe den perfekte have, så læs med her!

Det hele starter med den grønne græsplæne

Der er ikke meget håb for at skabe en overordnet perfekt have, hvis græsset i haven er dødt og misfarvet. Græsset er som regel noget af det, du lægger mest mærke til ved en have, så hvis dette ikke er flot og grønt, ødelægger det lidt håbet for resten af haven.
Det er dog ikke altid helt nemt at holde den flotte græsplæne, særligt fordi det danske vejr er relativt utilregneligt meget af året.

I nogle tilfælde er det måske nødvendigt helt at starte forfra med din græsplæne, hvis det ikke virker til, at den er til at redde.

Farvestrålende blomster giver din have opmærksomhed

Hvis du er lykkes med at skabe et flot, farvestrålende planteliv i din have, er det helt sikkert noget af det, der vil fange andre folks opmærksomhed. Disse planter og blomster får din have til at se meget mere eksotisk ud, men du skal selvfølgelig også huske, at det kræver arbejde at holde plantelivet ved lige.

Få hjælp af en anlægsgartner

Hvis du virkelig går op i havens udseende, men måske ikke selv har de grønneste hænder, kan du også få hjælp af en anlægsgartner. En anlægsgartner kan faktisk klare langt de fleste opgaver i din have, og kan helt sikkert optimere udseendet af denne, så naboen bliver en smule jaloux. Leder du efter en anlægsgartner, kan du få overblikket her.