Sjove spil du skal tage med i sommerhus

For de fleste betyder en tur i sommerhus, at de lægger teknologi på hylden, og fokuserer på at være til stede. Derfor kan det være hyggeligt at medbringe nogle sjove spil. Spil man kan spille i fællesskab, eller som man kan lave selv, hvis man keder sig. I dette indlæg vil vi give inspiration til nogle sjove spil, som vi anbefaler, at du tager med.

Kort

Det er altid en god idé at tage et spil kort med. Med kort kan du spille spil med andre, såsom 500, hjerterfri, eller lignende. Eller du kan tage tid for dig selv og lægge en 7 kabale. Uanset hvad de bruges til, så er det perfekt med et kortspil, når man skal i sommerhus.

Hint

Hint er et sjovt spil, som man kan spille mange sammen. Det er derfor ideelt, hvis man er 4 eller flere i sommerhus, eller hvis man får gæster når man er afsted. Det gode ved hint er, at det kan presse en lidt ud af ens komfortzone, og derved hjælpe en med at få løsnet stemningen lidt.

Tegn og gæt

Tegn og gæt er ligesom hint utrolig sjovt, hvis man er nogen stykker der kan spille det sammen. Tegn og gæt kan købes som brætspil, eller man kan blot lave en skål med ord, som der så skal tegnes og gættes. Det kræver derfor ikke meget, hvis man vil prøve det af.

Sequence

Sequence er et genialt spil, hvis man vil prøve at samarbejde lidt. Det er et holdspil, men også et spil hvor man skal være taktisk og tænke sig om før man laver sit næste træk. Man kan hurtigt få mange gode timer til at gå, hvis man har Sequence.

Trivial Pursuit

Er du afsted med en flok intellektuelle venner eller familie, så er Trivial det perfekte spil at tage med under armen. Her kan I for alvor blive udfordret, og finde ud af hvem der i virkeligheden har mest paratviden. Trivial går nemlig ud på at svare på spørgsmål, som er i forskellige kategorier.

Uanset hvor klog man mener man er, så vil Trivial kunne udfordre alle. Der findes Trivial i forskellige sværhedsgrader, så der også er spørgsmål til børn, hvis det er en tur hvor børnene er med. Trivial er derfor det oplagte familiespil på en tur i sommerhus. Men vær forberedt, man kan hurtigt blive lidt utilfreds i et spil trivial!