Sjov udfordrende og sikker leg med modu

Leder du efter noget nyt legetøj til dit barn? Ønsker du, at han eller hun har noget sjov og udforende legetøje, som kan styrke de motoriske evner? Så det er legetøjet fra Modu det helt rette for dig.

Modu er byggeklodser, der giver anledning til aktiv leg i hjemmet, og som dit barn kan bruge til at skabe alverdent forskellige sjove og udfordrende kreationer. Byggeklodserne af skum kan nemlig samles på et utal af måder, og dette gør, at de er både udfordrende og sjove for børn i alle aldre. Når du køber et sæt byggeklodser fra Modu, får du et sæt, der indeholder både klodser, pinde og hjul, som alle er specielt designet til at kunne sammensætte, således at dit barns fysiske og kreative side udfoldes. Du behøer desuden ikke bekymre dig om legen – alle Modu byggeklodser er nemlig lavet af 100% genanvendt ABS plastik, samt sundhedsgodkendt EVA-skum, som er helt fri for phtalater og andre hormonforstyrrende stoffer.

Hvis dette lyder som noget for dit barn, så finder du her et stort udvalg af legetøjet fra Modu.

Stort udvalg legetøj fra Modu

Du har mulighed for at vælge flere forskellige sæt alt efter, hvad der passer bedst til dit barns aktivitetsniveau samt alder. Hvert sæt indeholder således et forskelligt antal dele, hvorfor der med hvert sæt også er forskellige muligheder. Ønsker du eksempelvis at købe et sæt, der giver dit barn ualmindeligt mange muligheder for at slippe kreativiteten løs, kan du med stor fordel overveje at købe Modu Dreamer sættet. Dette sæt giver dit barn mulighed for at bygge intet mindre end 12 kreationer. Sættet indeholder 7 byggeklodser, 18 samlepinde, 4 drejehjul, 4 skumhjul samt et inspirationshæfte. Der bliver altså ikke lagt låg på dit barns fantasi med dette sæt fra Modu. Med dette sæt har dit barn mulighed for både at gynge, køre, klatre, rulle, hoppe og holde balancen.

Køb et af de mange sæt fra Modu og sæt dig i sofaen og nyd synet af dit barn, der både gynger og vipper. Hverken dig eller dit barn vil blive skuffet, og dit barn vil med garanti takke dig for det.