Sandnes garn til ethvert strikkeprojekt

Er du vild med at strikke? Leder du efter noget nyt garn, som du kan lave en lækker trøje eller et par varme sokker ud af? Så bør du tage et kig på udvalget af Sandnes garn.

Firmaet bag Sandnes garn er opstået i 1888, hvorfor man altså har utrolig meget erfaring med garn, og dette kan tydeligt mærkes i deres produkter. Det, der gør Sandnes garn så populært, er kvaliteten, og så har de desuden mange forskellige varianter, således man kan få lige netop den tykkelse, størrelse og blødhed, som man vil have. Der findes også et hav af forskellige farver at vælge i mellem, så du kan strikke helt efter eget ønske.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af Sandnes garn.

Sandnes garn – norsk kvalitet

Det lækre garn fra Sandnes bliver solgt over hele verden, og det er generelt kendt for at være af yderst høj kvalitet. Deres strikkeopskrifter er også elsket af mange. Den ældste og mest kendte variant er Peer Gynt, som produceres i Norge af 100% norsk uld. Derudover er deres mest populære kvaliteter alt fra hør, bomuld, alpakka og den velkendte uld. Du kan altså med stor fordel gå på opdagelse blandt det store udvalg af lækkert garn.

Find det helt rigtige Sandnes garn

Hvis du har besluttet dig for at lave dit næste strikkeprojekt af Sandnes garn, så er der masser af valg, der skal tages. Du kan eksempelvis vælge Sandnes garn duo eller Sandnes garn Mini Duett, som bliver fremhævet som vinter bomuld og sommeruld, da det består af bomuld og uld, som gør det blødt og let. Dette kan eksempelvis bruges til at strikke sweatre til kølige sommeraftener. Du kan også vælge Line eller Smart varianterne, som er en blanding af bomuld, viskose og hør, hvilket gør det utrolig slidstærkt, og derfor kan du være helt sikker på, at få glæde af en sweater i denne type garn i mange år. Du finder også det lækre Smart garn, som er lavet i 100% bomuld. Der er altså masser og vælge i mellem til dit næste strikkeprojekt.