Sadan varmer du din bolig mere miljovenligt op

Der er flere måder, hvorpå du kan gøre din hverdag og livsstil mere bæredygtig og miljøvenlig. Der er rigtig mange steder at starte, så det handler bare om at starte et sted, hvor det giver mening for dig. Du kan f.eks. begynde at varme din bolig mere miljøvenligt op. Det er noget, der kræver en lidt større omvæltning end andet, men til gengæld er det noget, hvor du gør en stor forskel.

Skift til LPG gas

Du kan varme din bolig op på flere måder, så der er noget, der er mere miljøvenligt end andet. Hvis du har et gasfyr, hvor du er vant til at købe gasflasker og bruge flaskegas til at varme op med, så kan du overveje at begynde at bruge LPG gas, som er et brændstof, der udleder langt mindre CO2 end mange andre brændstoffer. Det forurener derfor ikke lige så meget og er faktisk et af de reneste fossile brændstoffer, der findes.

LPG fås både til erhverv og til privat brug. Det finder du på www.primagaz.dk.

Investér i en varmepumpe

Hvis du gerne vil skifte til et system, hvor du slet ikke udleder nogen form for brændstof, så skal du investere i en varmepumpe, som er ét af de mest miljøvenlige opvarmningssystemer. En varmepumpe bruger udendørsluft til at producere varme indenfor. Der findes både en luft-til-luft-varmepumpe og en luft-til-vand-varmepumpe, som producerer henholdsvis varmt vand og varm luft.

En varmepumpe er et effektivt system, der producerer langt mere energi, end den selv bruger. Det er også noget af det, der gør den til en miljøvenlig løsning. Det eneste du har brug for, er strøm og udendørsluft. Det vil sige, at det altid er noget, du har.

Det er begge to gode bud på en mere miljøvenlig opvarmningsmetode, så det kommer helt an på, hvad der passer bedst til din bolig.