Sadan skaber du orden og system i dit hobbyrum

Hvis du har et hobbyrum til alt dit udstyr, grej og materialer, så er det helt sikkert en fordel med et godt og effektivt system til alle dine ting. Når du har et overskueligt system, er det nemlig langt nemmere at finde dine ting, når du har brug for dem.

Gå ikke ned på reoler

Ligegyldigt om din hobby er strikning eller træhåndværk, så er det en fordel med mange reoler, når du forsøger at skabe et overskueligt system. Når du sætter alle dine ting på reoler, så har du nemlig mulighed for hele tiden at holde overblik over, hvor alting er.

Når du vælger reoler til dit hobbyrum, så er det f.eks. værd at overveje, hvor meget plads du egentlig har brug for. Der er mange forskellige reolsystemer, hvor Punctual f.eks. er ét bud på et både flot og smart reolsystem.

Del dine ting op i kasser

Det er ligeledes en rigtig god idé at bruge kasser til dine ting. Så snart du bruger kasser, så har du mulighed for at lave nogle systemer. Når du inddeler dine ting i forskellige kategorier, så har du nemt ved at finde noget, når du har brug for det.

Hvis du ovenikøbet sætter mærkater på dine kasser, som står på dine reoler, så bliver det ikke meget mere enkelt at holde orden og system.

Ryd ud i dine ting

Når du har en hobby, der indebærer alverdens forskellige ting og dimser, så samler du nemt en hel masse sammen. Men nogle gange er det også en god idé at gennemgå alle dine ting. Der er nemlig ikke nogen grund til at gemme på en hel masse, som du aldrig får brug for alligevel. Det gør det også nemmere at holde et overskueligt system, hvis du ikke har så mange ting.