Sadan holder du orden i dit udstyr

Det kan være yderst praktisk at have en masse forskelligt værktøj og udstyr, særligt hvis du er typen som godt kan lide at have gang i forskellige projekter. Er du også typen som har en lang række forskelligt værktøj, kan du dog have oplevet at værktøjet kan være svært at finde, idet det hurtigt kan komme til at ligge lidt rundt omkring og rode. Ønsker du også at få bedre overblik og orden i dit udstyr, kan du med fordel læse med herunder.

Overvej at få bygget til skur til opbevaring af dit udstyr

Det første du bør overveje for at du for at kan få et bedre overblik over dit udstyr, er at du bør have det hele samlet et sted. Det nytter ikke at have dit udstyr fem forskellige steder, idet du hurtigt vil glemme hvad der ligger hvor.

I stedet kan du med fordel overveje at kaste dig ud i at bygge et skur. Fordelen ved et skur er at du kan have et samlet sted til alt dit udstyr. Alt efter hvordan du vælger at bygge skuret kan du også overveje at lave lidt ekstra plads, så du har mulighed for at stå derinde og arbejde på dine projekter. Dette er særlig praktisk om efteråret, hvor det danske vejr godt kan være lidt uforudsigeligt. Her vil du have et sted hvor du kan stå i varme, I ly for regn og vind.

Få overblik over alt dit værktøj med et værktøjsophæng

Efter du har fået bygget dit skur, eller har fået ryddet dit eksisterende skur for al rodet, bør du få lavet et klart system i hvordan du hænger dit udstyr. Her er det ofte en god ide at anskaffe dig nogle værktøjsophæng således at alt dit udstyr kan hænge på en fast plads.