Sadan finder du den rigtige scanner

Hvis du arbejder i en virksomhed eller på et lager, så er det vigtigt med det helt rigtige arbejdsudstyr. Stregkodescannere bruges i hverdagen for mange mennesker, og det er derfor vigtigt at kvaliteten er i orden, når den benyttes så meget. Læs med her og bliv klogere på, hvordan du udvælger den rigtige scanner til dig.

Find den rigtige model

Der findes rigtigt mange forskellige slags scannere, som alle sammen har det samme formål. En håndholdt scanner er rigtig god til dig, som skal bruge en scanner, som er mobil og flytbar. På https://shop.delfi.com/da/kategori/stregkodescannere/ kan du finde et hav af forskellige scannere, bl.a. en håndholdt scanner. Du bør kigge og undersøge de forskellige former for scannere der findes, inden du investerer i en. På den måde er du sikret, at du finder den helt rigtige.

Håndholdt scanner

Hvis du har et arbejde, hvor det kræver at du skal scanne større eller mere besværlige ting, så bør du klart overveje at investere i en håndholdt scanner. Her har du mulighed for at scanne lige hvad du vil, da den er flytbar. Det kan være rigtigt effektivt, hvis du f.eks. har kunder, som skal have scannet nogle større ting, som ikke nødvendigvis kan løftes let op.

Scanner med USB

Du kan også anskaffe dig en stregkodeskanner med USB. Her skal du ikke gøre meget andet, end blot at tilkoble USB stikket der hvor du skal benytte den. Den kan også fungere som en håndholdt scanner, og være med til at aflaste dine hænder. Igen et praktisk eksemplar på en scanner, som vil være god til, hvis du skal scanne mange varer.

Scanner med bluetooth

Udover en scanner med USB, findes der også en med bluetooth. Her skal du blot tilknytte din scanner med en enhed, og så kan du starte dit arbejde.