Sadan bliver du kropsterapeut

Man tager en uddannelse i sine start 20´ere ud fra, hvad der interesserer en, eller hvad man er god til. Det kan være et meget svært valg som 22-årig, at skulle vælge den uddannelse og den vej i livet karrieremæssigt, som man vil gå de næste 50 år. Derfor vil det kun være naturligt, at dine interesser kan ændre sig i løbet af årene, ligesom at du ændrer dig. Det er nok sjældent, at du som 40-årige opfører dig og opfatter tingene, som du gjorde, da du var i start 20´erne. Man ændrer sig i takt med, at man bliver ældre, og de værdier du havde som 22-årig, er muligvis ikke de samme som dit 40-årige jeg har i dag. Det er derfor helt normalt, hvis du på et tidspunkt i dit liv, overvejer at skifte karriere helt. Hvis du er nysgerrig på kropsterapi, og hvad du kan bidrage med til andre mennesker, så læs med videre.

Hvad er kropsterapi?

At uddanne sig til kropsterapeut er en bred uddannelse indenfor det alternative. Du bliver uddannet i at forstå dig selv, for hvis ikke du forstår dig selv, hvordan skal du så kunne forstå andre? Derefter bliver du uddannet i at kunne behandle andre mennesker indenfor alle mulige ting og på den måde, efter den 2-årige uddannelse, blive professionel kropsterapeut.

Bodyallmind.com

Der findes flere forskellige uddannelser, men bodyallmind.com er et kendt uddannelsesforlød, hvor du bliver klædt rigtigt på. Ved bodyallmind.com får du værktøjerne til både at kunne forstå dig selv og dine komne klienter, så du kan blive den bedste behandler for dem. Bodyallmind.com tilbyder både selve kropsterapeut uddannelsen og forskellige kurser indenfor for eksempel åndedrat og nakkekursus. Synes du at hele kropsterapi verdenen lyder spændende, så kan du altid læse mere om uddannelsen på bodyallmind.com. Og husk, det er aldrig for sent at gøre dét, man drømmer om.