Sådan sikrer du at dit barn ikke mister noget tøj

Børnetøj er ofte næsten lige så dyrt som tøj til voksne. Derfor er det ikke kun ærgerligt at miste en bluse, fordi det er koldt uden – det er også dyrt at skulle erstatte en god trøje, så junior ikke fryser på legepladsen. Sker det flere gange i løbet af et år, kan posten ”mistet tøj” hurtigt blive en stor post. De fleste børnefamilier har som regel rigeligt andet at bruge pengene på. Heldigvis kan du med en lille investering og lidt tid sikre at dit barn kun mister minimalt tøj. Tricket er hverken svært eller bøvlet. Det kræver bare at du altid sørger for at der navn i tøjet. Med navn i tøjet er det nemlig MEGET nemmere for pædagoger og andre at vide hvem tøjet tilhører og lægge det rigtigt på plads.

www.ikastetiket.dk finder du et stort udvalg af forskellige mærker til tøj. Skal det være let og hurtigt er den nemmeste løsning at vælge Navnemærket. Navnemærket er et klistermærke til tøj. Du bestiller navnemærkerne online og efter få dage er mærkerne i din postkasse. Når du skal sætte mærkaterne i tøjet skal du tage et mærke af arket og klistre det ind i en vaskeanvisning. Du kan også sætte tøjmærket fast på et mærkat eller label i tøjet. Når du sætter Navnemærket fast på en vaskeanvisning, undgår du at mærket falder af tøjet, fordi tekstilerne strækker sig, når barnet tager tøjet af og på. Vaskeanvisninger og andre mærkater har en mere ”fast struktur” og trækkes ikke ud af facon, når tøj skal af eller på.

Alternativ til Navnemærket

Vil du gerne have en billigere løsning end Navnemærket kan du tage et kig på tekstiltuscher eller tekstilstempler. Disse løsninger er meget billige, men holdbarheden er ikke helt så høj, som hvis du bruger Navnemærket. Tekstiltusch eller –stempel fungerer desuden ikke på mørkt tøj, da stemplet er sort. Derudover bliver teksten også hurtigere vasket af sammenlignet med andre former for opmærkning til tøj.

Uanset hvilken metode du vælger er det vigtigste at du finder et system, så du får opmærket tøjet.