Prøv stand up paddle board netop i dag

Stand up paddle board er en fantastisk måde at tilbringe en sommerdag på. Det er super nemt at lære, så det er godt for alle aldre, og det er komplet cardiotræning, der får dit hjerte til at pumpe! Du kan forbrænde ca. 300 kalorier i timen, mens du står op paddle boarding ved 5 mph. Og hvis du ønsker at opbygge mere muskelmasse, træner stand up paddle boarding de fleste af dine store muskelgrupper. Prøv stand up paddle board i dag og nyd en dejlig sommerdag på vandet! Det vil du uden tvivl ikke fortryde. Det er blevet mere og mere populært at stå på stand up paddle board om sommeren, så det er helt sikkert noget du burde prøve en varm sommerdag på vandet.

 

Stand up paddle board er god træning

Det er godt for dine core- og rygmuskler, når du står op på dette bræt. Du kan lave en række forskellige yogabevægelser for at strække og tone din krop, hvilket især er nyttigt i de kolde måneder, hvor det er mindre nemt at være aktiv udenfor. Selv om stand up paddle boarding kræver mere udstyr end blot en badedragt og solcreme, kræver det ikke noget alt for dyrt eller svært at lære at bruge! Og når du først har lært at stå op på brættet og paddle med den ene arm, er SUP faktisk ret simpelt og ligetil sammenlignet med andre vandsportsgrene som kajakroning eller stand up paddle board.

 

Styrk dit sind og din krop med stand up paddle board

Du træner både dit sind og din krop , når du stand up paddle boarder. For det første er der den fysiske udfordring, som giver dig en god træning og forbrænder masser af kalorier. For det andet lærer du at koncentrere dig og holde balancen, hvilket også er en god træning for dit sind. Stand up paddle boarding giver altså ro i sindet og styrker din krop på samme tid! Så hvis du mangler noget sjovt at lave om sommeren, skal du uden tvivl forsøge dig med stand up paddle board, det er sjovt og du lære det meget hurtigt