Prioriter ogsa din fritid tag pa hyggetur med veninderne

Det betyder meget for din livskvalitet, at du sørger for at fordele arbejde og fritid ligeligt, så du ikke vægter nogen af delene højere end den anden. Du skal præstere dit bedste på arbejdet og trives i det, men du skal også trives i din fritid og nyde den i fulde drag. Ellers er det ude af balance, hvilket sjældent er godt.

Oprethold din arbejdsglæde

Det står faktisk ikke specielt godt til for danskernes arbejdsglæde. Det er der en ny undersøgelse, som viser. Den undersøgelse kan du læse en artikel om på Tårnby Netavis – Tårnby Netavis har nemlig artikler om alverdens ting, som kan have relevans for dig.

For at du ikke falder i samme fælde som så mange andre danskere og ender med at miste din arbejdsglæde, fordi jobbet stresser dig, og du ikke har tilstrækkeligt med fritid at sænke stressniveauet i, kan du hjælpe dig selv ved eksempelvis at invitere dine veninder på en hyggetur i en kommende weekend eller ferie. At være sammen med nogen, du holder af, kan bidrage til at flytte tankerne væk fra alt det negative og over på det modsatte.

Gør ekstra ud af hyggen

Når du inviterer på et par hyggelige dage, hvor du og dine veninder kan blive rystet endnu mere sammen og skabe en masse fantastiske minder med shopping, lækker mad og andre oplevelser, må du gerne skrue op for forkælelsen. Du kan for eksempel booke et ophold på et luksuriøst badehotel med spabad og en smuk udsigt. I kan alternativt bestille et bord på en fin restaurant med dyr vin og delikat mad, som I ikke får til hverdag.

Alt dette vil være med til at fjerne dit fokus fra dit arbejde. Det kan være ekstremt sundt at blive frisk i hovedet og komme tilbage på arbejde med et genopladet batteri i kroppen.