Plug in hybrid er mere populært end nogensinde

Klimaet har fyldt mere end nogensinde de sidste år, hvor der har været utrolig stor fokus på udviklingen. Dette har betydet at mange har været nødsaget til at handle. Det har blandt andet betydet at man har lavet det tiltag, at inden 2030 vil man have reduceret CO2-udslippet markant. Dertil har man tænkt på hvad der kan reducere CO2-udslippet og en af de afgifter man har lavet er, at bilproducenterne vil få en bøde, hvis de har for højt CO2-udslip. Derfor er antallet af hybridbiler steget utrolig meget, og bilen har været inde i en positiv udvikling med mange nye modeller, og forbedrede motorer. Elbilernes rækkevidde er nemlig stadig for lav til at mange vil vælge denne type, og for selve producenten, så er de også dyrere end hybridbiler at producere. Der findes tre forskellige muligheder når man snakker hybridbiler. Der er MHEV, HEV og PHEV. Forskellen på disse er størrelsen på batteriet, hvor PHEV, altså plug-in hybriden har det største batteri.

Med plug-in hybrid kan du spare brændstofs omkostninger

Dermed kan den køre på rent el, hvilket de andre modeller ikke har mulighed for. Modellen har også en forbedret brændstoføkonomi. De kan nemlig køre op til over 50 km på ren el. Dette betyder også at du kan spare brændstofs omkostninger, da du ved mindre ture kan køre på ren el, og altså ikke bruge benzin eller diesel. Du kan vælge mellem at køre på el eller benzin ved de mange køreprogrammer, som nu hører med til bilen, så hvis du skal en mindre tur end til byen, så kan du gøre dette på ren el. En plug-in hybrid kan også lade op mens du kører. Den lader nemlig ved motorbremsning eller når bilen kører ned ad bakke. Men hvis du vil have det optimale ud af dit køretøj, så skal den dog lades op ved en stander.

Tænk på miljøet og kør med en plug-in hybrid

En plug-in hybrid er perfekt til dig der gerne vil have en større omtanke på miljøet, og samtidig værdsætter en god bil. Det med du har muligheden for både at køre på el og diesel giver dig også nogle rigtig fine muligheder alt efter hvad du vil. Det eneste du skal bruge får at lade den op er som sagt en stander. Det der er meget afgørende er at du vælger den rigtige stander til dig, og altså ser på dit kørselsbehov inden du vælger en.