Pift indretningen op med spejle

Er du ved at være lidt træt af indretningen i dit hjem? Trænger det til et lille pift? Et nyt og anderledes spejl kan faktisk ændre hele dit hjem og det på gældende rum på den positive måde. På nettet og i boligbutikker findes der oceaner af forskellige typer – både hvis man kigger på farve, form og størrelse. På spejlbutikken.dk kan du med garanti finde et, som lige netop er din smag. Men hvilket skal man overhovedet gå efter? Du kan få inspiration her.

Hvor i hjemmet?

Noget af det første man skal beslutte sig for, er hvor i hjemmet dit nye spejl skal placeres og i hvilket rum. Det kunne for eksempel være badeværelset, gangen eller måske i soveværelset. Det kan være det gamle på badeværelset trænger til en opgradering – eller måske har du slet ikke et i gangen endnu? Så kunne gangen altså også være en idé. Det giver et helt nyt pift til de ellers lidt kedelige vægge.

Størrelse og type

Når du har fundet ud af, hvor dit nye spejl skal være, er det essentielt at måle efter, hvor stort det skal være. Det ville hvert fald være ærgerligt at få fingrene i et, som så er for stort til det pågældende sted – eller det omvendte: Det måtte gerne være større. Når du har fået styr på den rigtige størrelse, skal du desuden overveje hvilken type, du er på udkig efter. På markedet findes der mange forskellige typer af spejle såsom med- eller uden lys og med- eller uden ramme.

Form

Formen er ligeledes relevant at kigge efter. Skal det være firkantet, rundt, ovalt eller måske en helt anden form? Tag et kig på rummet og vurdér, hvad der vil passe bedst ind. Er der mange firkantede objekter i rummet, kunne man gå i samme retning og vælge en firkantet form.