Perfekt indendors maling til dit hjem

Kategorien indendørs maling indeholder alle de malinger, du har brug for til indendørs brug. Den omfatter indendørs vægmaling, indendørs gulvmaling, indendørs loftmaling og indendørs paneler. Den specielle indendørs maling kaldet “vådrumsmaling” er tilpasset vandskader og fugt, hvilket betyder, at den er velegnet til badeværelser, toiletter og andre vådrumsområder. Indvendige møbler er ofte lavet af træ eller lignende – ligesom radiatorer! Vi har flere typer indendørs spartelmaling til at rette op på gamle møbler med for mange nikotin- eller fugtpletter. Vi fører også indendørs radiatormaling i mange forskellige farver – perfekt, hvis du ønsker at din radiator skal forblive neutral overordnet set, men stadig gerne vil have den til at skille sig lidt ud. Disse er kun et par af de indendørs malinger, vi har på tilbud – shop rundt og find den indendørs maling, du har brug for på Woodonline.dk.

 

Indendørs maling er kun til brug indendørs

Husk, at indendørs maling kun er til indendørs brug! Til eventuelle udendørs maleropgaver skal du i stedet bruge udendørs maling – så husk at kigge i vores afdeling for udendørs maling, hvis du også skal bruge noget til hjemmets ydervægge m.m. For indendørs maling er der ingen forskel mellem indendørs og udendørs. Indendørs maling kan bruges udendørs, hvis du bor i et klima, hvor luftfugtigheden ikke giver problemer som f.eks. skimmelvækst på malingen. Det betyder ikke, at indendørs maling ikke kan bruges udendørs eller omvendt, men det afhænger af forholdene i det klima, som du maler i.

Forskellige former for indendørs maling

Indendørs maling er en maling, der anvendes til indendørs vægge. Indendørs vægmaling kan være vandbaseret, oliebaseret eller emalje. Nogle indendørs malinger har særlige egenskaber, f.eks. “high hide”, hvilket betyder, at de dækker mærker og pletter godt, eller en “eggshell”-finish, som er en flad mat effekt uden glans, men som stadig lader den underliggende farve komme til syne. Andre typer indendørs maling fås med en glansfinish, som giver et skinnende udseende til den malede overflade, latexmaling, som giver en meget mat overflade, og andre finishes som f.eks. satin. Derudover finder du indendørs maling i alle forskellige farver fra hvid og cremefarvet til lyse gule farver og dybrød.