Pas pa din ryg nar du arbejder

Hvis dit arbejde er fysisk krævende, og indebærer tunge løft, kan du nemt få rygproblemer, hvis du ikke passer på din krop. Det kræver de rette arbejdsteknikker til løft, for at undgå trælse arbejdsskader, som kan påvirke dig og din krop på længere sigt. Derfor kan det være en rigtigt god idé at inddrage mobilitetshjælpemidler på din arbejdsplads, for at forbedre dit fysiske arbejde. Disse hjælpemidler kan for eksempel være produkter fra Paexo exoskeleton, som kan hjælpe med at afbelaste din krop i erhverv som for eksempel industri, logistisk og handel, som ofte kræver hårdt fysisk arbejde.

Exoskeletter

Exoskelet teknologien hjælper kroppen med udholdenhed og kan lette byrden for hårdtarbejdende personer på deres arbejdsplads. For eksempel kan en Peaxo Back exoskelet vest hjælpe med at støtte ved tunge belastninger og få dem til at føles lette ved at give dig ekstra kraft og energi bag bevægelserne. Alle produkterne fra Paexo serien er designet til at kunne aflaste ansatte i for eksempel industri- og byggearbejde, som i store dele af deres arbejdsdag udsætter deres ryg, skuldre, håndled og muskler for hårdt fysisk arbejde. Dermed mindsker man også til tabte arbejdsdage, på grund af overbelastning eller arbejdsskader. Produkterne fra Paexo findes i forskellige former og variationer, der passer til enhver specifik opgave på arbejdspladsen. Afhængigt af arbejdsbyrden kan det være en komplet dragt, en vest til at støtte bevægeligheden i de øvre led eller blot en handske.

Gode råd til at skåne kroppen

Undgå tunge løft, og forsøg i stedet for at trække eller skubbe disse objekter i stedet for. Derudover skal du huske at have god afstand mellem fødderne, da dette giver god balance og stabilitet i løft. Du skal også huske at bruge benmusklerne i løft, og ikke bruge ryggen. Knæene skal være let bøjede i løft. Husk også at have godt fodtøj på, så du står fast.