Pa denne vis vælges det rette handklæde til alle situationer

Hvornår har man ikke behov for et håndklæde? Ja, det har man selvfølgelig ikke, når man står og kokkererer til en familiemiddag, når man henter børnene i børnehaven, eller når man ligger i hængekøjen i weekenden. Dog er der mindst lige så mange øjeblikke, hvor et håndklæde er nødvendigt.

Udvælgelseskriterier til køb af badehåndklæder

De dage, hvor man træder ud af badet og har hundredvis af ting at tage sig af, inden man tænker på at klæde sig på, har man desperat behov for et stort håndklæde at vikle om sig. Lækre og bløde håndklæder er her de rareste at svøbe sig ind i. Et håndklæde skal leve op til de kriterier, brugeren har: De skal helst være bløde og ikke kradsende, de skal være store, og de skal være relativt hurtigttørrende. Det er ikke optimalt, hvis samtlige af husstandens håndklæder skal hænge til tørre dagevis efter vask efter hver anvendelse af dem. Da vil man enten skulle købe uordentligt store mængder ind af dem, eller man vil være i mangel af håndklæder, når man har behov for dem.

Håndtørringshåndklæder til badeværelset

Håndklæder eksisterer selvfølgelig i forskellige størrelser. Der er badehåndklæder, som er egnet specielt til strandture, efter bade eller i svømmehallen. Derudover findes også håndklæder til tørring af hænderne efter håndvask. Disse er typisk af mindre størrelsesorden end badehåndklæder, da hænderne ikke udgør et lige så stort areal at tørre. Når du indkøber håndklæder til håndtørring, vil det derfor primært være materialet og selve designet, du bør fokusere på. Det må i de flestes optik meget gerne være et håndklæde, der passer til indretningen på badeværelset. Hvis du eksempelvis fører et sort/hvid-nuancepræget tema, vil det virke overraskende og forunderligt at hænge et limegrønt håndklæde på væggen. Dette kan dog sagtens gøres som et bevidst utraditionelt valg.