Nu skal din motercykel endelig ud af vinterhiet

Har din motorcykel også været i vinterhi? Har den stået ude i garagen og samlet støv, bare ventet på en varm og solrig sommerdag, så den endelig kunne komme ud at køre igen.

Sommervejr er motorcykel vejr, og heldigvis er sommeren lige rundt om hjørnet, og så kan den ægte biker komme frem i dig igen.
At køre langs kystlinjen i den helt egen lille verden, hvor ingen er i stand til at forstyrre dig. Der er kun dig og din motorcykel. Men efter så længe på glemme hylden er det vigtigt, at få sin motorcykel gennemgået og opfrisket før den første køretur, og det kan gøres ved hjælp af diverse plejemidler. Du vil nedenfor få en lille gennemgang at de forskellige produkter.
Se det store udvalg af plejemidler til motorcykler her.

  • Husk at pas ekstra godt på dine fælge, så de ikke bliver tilstoppet med bremsestøv og vejsnavs. Brug plejemidler som fælgrens på fælge og hjulkapsler, og fjern effektivt snavs og møg, som har kunnet sidde fast henover vinterhiet. ‘

  • Hvis din kæde ikke duer, så duer din motorcykel heller ikke, så husk at smøre kæden med kæderens. Hver opmærksom på hvilken olie du skal bruge alt efter om din motorcykel er en landevejs eller en off-road. Mange gange kan der sidde sand, jord og fedt fast i din kæde.

  • Skift olien på din motorcykel. Det skulle gerne have været gjort forinden vinterhiet, men er det glemt, kan det stadig nås, Husk at skifte olien på din motorcykel. Ny olie giver nyt liv til motorcyklen.

  • Giv din motorcykel en omgang kærlighed med plejemidlet Muc Off som lægger en beskyttende hinde over stellet og sørger for, at snavs og skidt har svært ved at sætte sig fast.