Når rekruttering i københavn optimeres ved hjælp af interim management løsninger

Rekruttering i København behøver ikke være en langvarig og bekostelig process for dit firma. Når din virksomhed har akut brug for en manager – hvad end det er i en økonomi, back-office, finans opgave eller andet, så er det nemlig muligt at få leveret en erfaren og stærk profil inden for blot en uge. Med interim management får du en hurtig, effektiv og sikker løsning til dit firmas behov. 

Interim management løsningen betyder, at du har en meget fleksibel måde, hvorpå du strategisk kan forbedre dit firma og firmaets muligheder i markedet. Hvad angår rekruttering i København, så er der mange situationer, som gør, at firmaer søger interim management løsningen. Vi ser på nogle af dem her: 

1.Firmaets CFO mangler og der er ingen umiddelbar kvalificeret erstatning

Firma beslutter sig eksempelvis for at søge en interim management løsning, fordi deres CFO ikke længere er ansat og der endnu ikke er fundet en egnet kandidat til at overtage stillingen. I mellemtiden, indtil den rette CFO er fundet, søger firmaet en interim manager, der kan løse opgaverne. Denne udvalgt interim manager er ofte solidt kvalificeret og kan i mange tilfælde ende med at analysere processer og strukturer i den tidsbegrænsede ansættelse, som gør at firmaet er stærkere og mere velfungerende, når det til sin tid overleveres til den permanente CFO, der bliver ansat. 

2.Firmaets performance er ikke i top, men det er uklart hvorfor

Det er ikke altid, at et firma kan pege direkte på, hvorfor noget ikke fungere optimalt, selvom det er tydeligt, at opgaverne kan udføres bedre. Man er måske klar over, at den nuværende manager i en bestemt afdeling ikke får de resultater frem, der ønskes, men grunden til det er uklar. Her er det ikke unormalt, at firmaet søger rekruttering i form af interim management, hvor en erfaren leder træder til i en kort periode og får overblik over firmaets problemer og kortlægger disse for ledelsen og skaber den forandring, der er nødvendig

3.En kompleks strategi skal udføres i firmaet og der er behov for yderligere kompetence

En erfaren leder eller manager, der før har gennemført store og komplekse strategier eller omstruktureringer skal bruges. Opgaven betyder eventuelt, at der er behov for en ekspert, der kan arbejde sammen og på tværs af mange forskellige nøglepersoner, føre et stramt budget med kort deadline, samtidig med at omstruktureringen foretages på et niveau, hvor forhindringer smidigt overkommes. En interim manager med ekspertise inden for denne type udfordringer og godt kendskab til industrien kan have stor betydning for, hvor hurtigt, smidningsløst og kosteffektivt firmaet kommer gennem denne omstrukturering og ud på den anden side. 

Der er mange grunde til, hvorfor firmaer vælger interim management løsningen

Interim management er en optimal løsning i mange tilfælde. Hvad end firmaet står over for, at en afdeling skal flyttes fra Latin Amerika til Europa, eller et familie foretagende opkøbes og skal implementeres i den eksisterende struktur, eller et firma blot mangler kvalificeret lederskab og de ansatte er efterladt ineffektive eller umotiverede, eller, hvor der er en langvarig sygemelding, med mere. 

Der er mange grunde til, hvorfor rekruttering i København har ændret sig til at inkludere en meget mere fleksibel og optimal løsning i form af interim management.