Når hvidevarerne i hjemmet står af

Det kan være noget så frustrerende, når køleskabet eller vaskemaskinen pludselig står af. Hvidevarerne har det oftest med at time det, så de står af på de værste tidspunkter. Derfor er det fuldt forståeligt, hvis du er blevet slået helt ud af din planlægning af at vaskemaskinen, køleskabet eller noget helt tredje er stået af. For det er bare en uheldig situation. Det handler ikke desto mindre om, at du får den løst på bedst mulig vis.

Først og fremmest handler det om at få minimeret skaderne. Hvis det eksempelvis er køleskabet eller fryseren, der står af, så kan du vurdere hvor meget af maden, der stadigvæk kan reddes. Her kan du måske minimere skaderne ved at handle hurtigt.

Vent med at købe nyt indtil problemet er undersøgt

Det kan være fristende at købe nyt med det samme, at det gamle går i stykker. Så kan du hurtigt komme videre med hverdagen. Men hvidevarer er dyre, og det kan hurtigt løbe op, hvis du køber en ny vaskemaskine hver eneste gang, der er bøvl med den gamle. Det er samtidig heller ikke særlig hensigtsmæssigt for miljøet. Og ofte er det blot en lille del af maskinen, som er gået i stykker. Så er det langt bedre og billigere at købe den fornødne reservedel i stedet for en ny maskine. Reservedele til alt indenfor hvidevarer og meget andet kan du finde på nettet. Find dine reservedele hos reservedele.nu hvis du allerede er klar over, hvad du mangler.

Start med at slukke eller genstarte maskinen

Nogle gange har maskinen også blot brug for en pause. Især hvis maskinen kører i daglig drift, kan elektronikken godt blive overbelastet. Og så sker der fejl, som der ikke rigtig er nogen konkret løsning på. Udover at give maskinen en pause. Vent derfor gerne en dag, hvis du skal give maskinen mulighed for denne løsning.