Minilæsser udstyr og landbrugsmaskiner til alle behov

DK-TEC forhandler alt inden for redskaber og landbrugsmaskiner til skovbrug og haveanlæg. De importerer fra anerkendte producenter og har i over 20 år leveret kvalitetsprodukter med et højt serviceniveau. Det betyder, at du kan finde både minilæsser udstyr, slagleklipper, stennedlægningsfræser m.m. på dk-tec.dk. Virksomheden har adresse i Nyborg på Fyn.

Bestil minilæsser udstyr til enhver opgave på www.dk-tec.dk

Udvalget inden for minilæsser udstyr hos DK-TEC spænder bredt. Du har bl.a. mulighed for at købe sneblade, stubfræser og skrabeblade til en minilæsser. Sneblade fungerer på den måde, at de kan  tilkobles foran på din minilæsser. De fås i flere forskellige arbejdsbredder på henholdsvis 140, 170, 200 og 240 cm. afhængig af, hvad du har behov for. Der er monteret beslag ramme, så de er nemme at bruge som minilæsser udstyr.

Sneblade måler 72 cm. i dybden og 64 cm. i højden. Derudover har den gummiskær, påkørselssikring og hydraulisk sving til højre og venstre.

På webshoppen har du også mulighed for at købe en stubfræser som minilæsser udstyr. Det kan være et nyttigt redskab, der kan anvendes, hvor stubben skal fræses under niveau. Fræsehovedet er påmonteret 2 stk. hydrauliske stempler, så det bliver muligt at fræse til højre og venstre.

Landbrugsmaskiner til salg

Der er mange forskellige landbrugsmaskiner at vælge i mellem på dk-tec.dk. Det tæller bl.a. minigravere, majssåmaskiner og kartoffelmaskiner m.m. Er du interesseret i danske kartofler, så er det muligt at købe landbrugsmaskiner, der kan lægge dine kartofler, og en maskine til at fritlægge, når de skal op af jorden. Deres udvalg inden for dyrkning af kartofler spænder over landbrugsmaskiner, der er velegnet til fritidsbrug og mindre arealer.

Virksomhedens kartoffellægger er en enkel og driftssikker maskine i 2 rækker bestående af et indbygget gødningssystem. Det gør, at der kan lægges gødning sammen kartoflerne.

Ses der nærmere på deres kartoffelfritlægger til én række, så måler den 130 cm. i længden, 70 cm. i bredden og 90 cm. i højden. Derudover så vejer den 175 kg., en arbejdsbredde på 50 cm. og har flere højdejusteringsmuligheder. Det kræves, at der er plads til traktorhjul mellem 2 rækker. Maskinen er 100% køreklar og egner sig bedst til mindre traktorer.

Du kan få hjælp og rådgivning på mail eller telefon, hvis du ønsker dette. Virksomheden leverer gratis ved køb over 2.500 kr. eks. moms. til landfaste øer. Derudover sælger de til både private og erhverv. De køber varer rundt om i verden, som afsættes via specialforretninger og egen webshop.

Deres forretningsidé er, at det skal være let, hurtigt og med attraktive priser. Høj kundetilfredshed er et mantra for DK-TEC, det gælder både ved køb af minilæsser udstyr og landbrugsmaskiner.