Mercedes c klasse hybrid en nytænkende opgradering

Den nye Mercedes C klasse hybrid er kommet på markedet i Danmark, og ikke overraskende har den formået at imponere vidt og bredt. Bilen ligner mere og mere noget vi ellers kun ser i de større E og S-klasse biler. Et mere råt og sporty design gør bilen til en absolut nydelse at kigge på.

Fokus på el

Men det er ikke bare designet som har ændret sig. De nye tider med større fokus på forurening fra biler har også betydet, at Mercedes har kigget på udviklingen af el-motorer til deres kendte C-klasse. Den nye Mercedes C klasse hybrid opfylder mange af de ønsker, som forbrugerne har i forhold til køb af miljøvenlige biler. Alle modellerne har således mildhybrid teknik, som giver flere kræfter ved igangsætning samtidig med, at miljøet skånes mest muligt.

Systemet gør det også muligt at “coaste”, hvor motoren ved høje hastigheder slår helt fra. Du kan også få plug-in hybrid til C-klassen, hvor du med den nye version kan køre langt længere på el end tidligere. Du kan nu køre 100 km på strøm, som kan lades helt op på bare 30 minutter. Batteriet kan oplades hjemme i garagen via en wallbox. Dermed kan langt de fleste få dækket det daglige behov, mens du altså stadig kan køre længere distancer på enten diesel eller benzin alt efter hvilken model, du vælger.

Mere plads i bagagerummet

Tidligere har det medfølgende el-batteri været med til at mindske pladsen i bagagerummet. Med det nye design har ingeniørne været i stand til at genskabe tidligere modellers rummelighed i bagagerummet, hvilket må siges at være en stor opgradering for Mercedes C klasse hybrid. Udover designet, den miljøvenlige motor, den forbedrede plads i bagagerummet, så skal det naturligvis ikke glemmes, at du som altid får ekstravagante features i en Mercedes. Komforten er som altid helt i top.

I Mercedes C klasse hybrid får du et futuristisk design i kabinen. Der er lys i siderne, mens det klassiske instrumentbræt nu er erstattet et infotainment skærm, hvor du kan indstille alt fra lys, temperatur og andre features. Du finder også et automatisk parkeringssystem, hvor du kan lade bilen gøre arbejdet med at få parkeret sikkert og ordentligt. Der er et væld af muligheder i bilen, hvor komforten som altid er i top. Du kan f.eks. indstille din højde, hvorefter bilen selv vil tilpasse sig din størrelse, så du kan få mest mulig nydelse ud af din tur.