Mangler du at shoppe de sidste ting til jeres rejse læs med her

I har endelig kun meget kort tid tilbage til, at I sidder på flyet på vej til jeres rejse til et lækkert sted. Du glæder dig meget, og det gør hele din familie også. Men det betyder også, at I skal være forberedt, og det er nu, hvor I skal i gang med at have købt alt det ind, der er nødvendigt for jer at have. Der er måske mange ting, som du mangler, fordi det er længe siden, at I har været ude at rejse, så nu skal du ud på tur og få skaffet alt det, der kan mangle.

Behageligt tøj til turen

Det er lidt vanskeligt altid at finde ud af, hvad man vil have på i flyet. Nogle kører en meget fin og formel stil, mens andre er langt mere afslappede. For dine børn, vil det nok være bedst at have noget på, der er behageligt, da det ellers kan blive en alt for lang tur, og de vil i forvejen måske være lidt trætte og spændte. Du kan se nærmere på mærket minymo, hvor du måske kan finde noget behageligt tøj til dine børn.

Du kan også selv anskaffe noget behageligt tøj til dig, men du er måske også okay med det tøj, som du allerede har i skabet.

Aktiviteter

I har måske planlagt nogle forskellige aktiviteter, som I skal ud at lave, når I er der, men det kræver også, at i har de rette sko til det. Måske du gerne vil ud at vandre forskellige steder, men det er ikke sikkert, at det er helt holdbart med det fodtøj, som I har. Derfor kan det være, at du skal være sikker på, at I både har tøj, som i kan gå lang tid i, og I har sko, der kan holde til det.