Lofteborde kan have vidt forskellige funktioner

Sponseret: TRANSLYFT

Foretager dine ansatte i løbet af deres arbejdsdag mange gentagne løft? Det kan for eksempel være, at de arbejder på et lager, en produktionshal eller med vareindlevering eller -udlevering. Det er vigtigt, at arbejdspladsen har løfteborde, som gør, at dine ansatte slipper for visse uhensigtsmæssige løft af varer, forsendelser eller andet.

Undgå arbejdsskader og uhensigtsmæssige løft

Arbejdsskader kan enten opstå pludseligt eller opbygges over tid. Hvis du gerne vil skåne dine ansatte for de uhensigtsmæssige løft, bør du overveje at investere i ergonomiske løfteborde fra TRANSLYFT. De kan bidrage til et bedre fysisk arbejdsmiljø. Løfteborde kører op og ned ved brug af sakse, hvilket gør det nemt at vælge den rette arbejdshøjde. Der findes mange forskellige slags sakselifte, der varierer i for eksempel størrelse og antallet af sakse.

Hvilket løftebord skal du så vælge?

Hvad er det rette arbejdsbord til din virksomhed? Svaret varierer alt efter, om du arbejder inden for produktion, pakkeri, lager eller forsendelse. Ved produktionen ønsker du formentlig løfteborde med rullebane til at sikre en produktionskæde uden for mange løft mellem kædens enkelte led, mens du på et lager skal bruge vare- og godslifte til at transportere forsendelser sikkert op i højden, så de kan stilles på en hylde.

Find arbejdsborde til så godt som alle løft

Løfteborde kan du få integreret i produktionslinjen, med bevægelig bælg eller en rullebane. Så alt efter hvilke behov du har, så har du mulighed for at finde den helt rette løsning for dig. Står du på et værksted, der reparerer mindre køretøjer, fx speedwaycykler og personbiler, kan du også finde passende løfteborde, så du ikke skal kravle rundt på gulvet mere.

Visse løfteborde kan du vippe eller dreje

Skal du tømme containere eller kasser, er det også rart at kunne sætte en maskine til opgaven frem for at skulle tilte beholderen selv – og risikere at den vælter. Du kan derfor finde arbejdsborde med tilt, altså vippefunktion. Visse løfteborde kan du finde med drejebordsplatforme, så du kan tilgå fx en forsendelse fra enhver side, uden du behøver gå rundt om bordet – du drejer bare bordpladen.

Løfteborde med indbygget vægt

Har du behov for en nem løsning til at bestemme antallet af produkter i en større pakke eller til at finde den rette vægt til forsendelse, bør du vælge et løftebord med indbygget vægt. Løsningen er meget god, da den både skåner medarbejdere for uhensigtsmæssige løft, men også sparer tid, når lagerbeholdningen skal gøres op, eller når du står og skal gøre en forsendelse klar til vareudlevering.

Erstat manuelt med mekanisk løft

Er du på udkig efter sakse løfteborde, kan du som nævnt tjekke TRANSLYFT. De er en virksomhed med global rækkevidde, der har talrige kvalitetsprodukter, som kan komme mange virksomheder og medarbejdere til gode. Ved at erstatte de manuelle løft med mekanisk løft skåner du medarbejderne for opslidende arbejde, som kan medføre arbejdsskader. Bliv klar over, hvilke løft dine medarbejdere foretager i det daglige, og find så løfteborde, der kan gøre, at disse løft udføres mekanisk fremover.