Lett lopi er lækkert islandsk uldgarn

Garn fra Lett lopi er fantastisk islandsk uldgarn, som er perfekt hele året rundt. Uldgarnet kan lave tøj, der passer perfekt til det nordiske vind og vejr. Især i de kolde vintermåneder er det helt fantastisk. Det er både isolerende, vandafvisende og åndbart, hvorfor det er enormt velegnet til dit vinter-, forårs- og efterårsstrik. Det er et enormt alsidigt garn, og tøjet, som laves af det, er fantastisk behageligt at have på både indendørs og udendørs. Søger du det perfekte uldgarn til dit hjemmestrik? I så fald er dette uld et helt fantastisk valg. Hvis du køber det, kan du være sikker på at modtage noget vildt lækkert autentisk islandsk uldgarn i allerhøjeste kvalitet. Uldet produceres miljøvenligt i Island. Islandsk uld er naturligt tilpasset det sommetider barske nordiske klima. Uldet spindes af to forskellige fibre – underuldet og dækhåret, hvorfor det er varmt samtidig med, at det er let. Det findes i et utal af farver, så der er mange muligheder, når du køber Lett lopi.

Lett lopi fra Ístex – om firmaet

Ístex, som producerer Lett lopi, blev grundlagt for at videreføre den islandske uldindustri, som startede i Mosfellsbær i 1896. Virksomheden køber direkte fra islandske fårehyrder og bønder og behandler omkring 99 procent af alt islandsk uld. Islandske bønder ejer 80 procent af firmaet. Deres vision er at tilbyde islandske uldprodukter i super høj kvalitet til kunder, som vælger en naturlig, bæredygtig og miljøvenlig livsstil. Deres uld er OEKO-TEX Standard 100 certificeret. Firmaet producerer strikkegarn af islandsk uld – eksempelvis Álafosslopi, Einband, Jöklalopi, Plötulopi og naturligvis Lett lopi. Ístex udgiver mønster-bøger med islandske designs, som laves efter et ønske om at skabe unikke, traditionelle og kreative mønstre. De laver også deres egne skønne islandske uldtæpper og islandske ulddyner. Deres produkter kan fås verden over.

Islandsk strik med Lett lopi

I årets kolde vintermåneder er der intet bedre end at trække en lækker uldtrøje over hovedet. Alle dine uldgenstande kan du strikke af Lett lopi. Varme uldtrøjer, -handsker, -sokker og lignende er helt fantastiske til vintertiden. De isolerer mod kulden og kan holde dig tør. Samtidig med det kan strikkede trøjer, vanter og så videre være super pæne og moderigtige. Striktrøjer og -sokker er både gode indedørs og udendørs. Udendørs kan de hjælpe med at beskytte dig fra elementerne og det til tider barske nordiske vintervejr. Indendørs giver de en behagelig varme, som passer perfekt til hyggelige tider med familie, venner eller en god bog. Uld lugter mindre end andet tøj og er nemmere at passe på.