Lej et stillads til dit næste projekt

På trods af menneske-racens evne til at overleve under primitive forhold og klatre op af ad bjergsider med en lodret hældning, selvom vi på ingen måde er designet til det, kan vi ikke overvinde højdens udfordringer eller tyngdekraften uden materiel hjælp. Da er det genialt, at vi også er gode til at udvikle hjælpemidlerne.

Hvor kan man leje stilladser?

Hvornår har vi egentlig brug for at komme op i højden, spørger du måske dig selv. Det har vi eksempelvis, når vi har byggeprojekter eller andre projekter, der foregår i bygninger enten inde eller ude. Også eksempel tagrenovering er et eksempel på et sådant projekt. Stort udvalg af stilladser til dit projekt finder du hos udlejere af stilladser i Trekantsområdet, på Fyn og mange andre steder i Danmark. Skal du eksempelvis bruge et stillads vejle til den førnævnte tagrenovering, er der ingen tvivl om, at du kan opsøge det.

Hvilket stillads passer til dit projekt?

Næste skridt er at orientere sig om, hvilket slags stillads man har brug for til sit projekt. Det kan nemlig variere meget. Der eksisterer både rullestilladser til de mindre projekter, facadestilladser specielt egnet til projekter såsom tagrenovering, murerstilladser til mureropgaver og industristilladser til opgaver på eksempelvis jernbaner eller skibsværfter. Det vil formentlig være logisk, hvilket stillads vejle du har behov for at leje, men rådfør dig for en sikkerheds skyld med udlejeren forinden opsætningen af stilladset.

Få udlejer til at opsætte og nedtage

Netop opsætningen og nedtagningen af stilladser tager udlejere sig i mange tilfælde af med glæde. Det vil være en del af deres arbejdsopgave. Desuden er der lovkrav ift., hvilken uddannelse man skal have for at opsætte og nedtage stilladser over en vis højde. Bekymr du dig derfor ikke over, om du vil kunne klare medfølgende opgaver til dit arbejde på stilladset. Kun betalingen og dit eget projekt skal du tænke på.