Led strips med mange muligheder

LED strips er en sammensæt lyskæde af LED lysdioder. De måske i forskellige længder, og så kan de skæres til, og tilkobles igen, så de er meget fleksible i størrelsen. Dertil kan det tilpasses hvor end man synes, at man har brug for mere lys og et flot image. De fås med hvis lys, varm hvid og multifarvet. De kan sætte: 

  • Bag fjernsynet 
  • Under kommoder
  • Under sengen
  • Over et vindue
  • Inde i skabe 
  • I kanter og hjørner 
  • Bag skrivebord
  • Inde i klædeskabe
  • På terrasser eller langs gavle, hvis de er lavet til udendørs brug. 

Perfekt skabsbelysning

De gode ved LED strips er at der tilpas flade, så de nemt kan sættes inde i glasskabe, såsom vitrineskabe, for at skabe lys ned på glasene. Det giver et flot flyt og skabe en god hygge om aften. Det kan også give en anden belysning, hvis man sætter det bag fjernsynet, under sofaen eller eventuelt sin seng. Kun fantasien sætter sine grænser, for hvor man kan sætte LED strips henne. Længden behøver man heller ikke at tænke på, da man kan forkorte og forlænge, som man nu ønsker. Der er nemt at forkerte, da der er mærkninger på strippen, hvor man skal klippe, hvis den skal forkortes, og hvor man kan sætte sammen med en anden LED strip. 

Styres vis en fjernbetjening
De mest almindelig LED strips styres via en fjernbetjening. På den lille fjernbetjening kan man justere lysstyrken op og ned, tænd og slik. Men er din LED strip med farve-funktioner, så vil du også have muligheden for at vælge andre farver end hvid eller varm hvid.
For her kan man altså vælge mellem et hav af forskellige farver, og du kan lave diskolys, hvor det skifter. Du kan vælge en farve og dæmpe eller lysne den i styrke. Du kan simpelthen designe dine rum efter den rette stemning. 

Gør gyseren mere uhyggelig
Ve dta man har LED lys bag fjernsynet, eller i rummet hvor man ser tv, så kan man gøre det ekstra uhyggeligt, ved at farve hele rummet rød eller fx mørkeblå. Lyset skaber en ekstra stemning, og man kan derfor selv bestemme, om det skal være mere uhyggeligt, eller mere hyggeligt. Det hele styres altså blot via enkle tryk på fjernbetjeningen. 

Det samme kan man gøre, hvis man vil skabe en romantisk stemning, så kan man gøre lyset rød, som står i kærligheden tegn. Skal børnene holde diskofest, så kan man sætte den til at skifte farve hele tiden.