Lækker nem dessert til gæster

Er du på udkig efter at imponere dine gæster til dit næste middagsselskab med en lækker dessert, der ikke kræver timevis af arbejde i køkkenet? Så behøver du ikke lede længere! Her er tre opskrifter, der vil tilfredsstille enhver sød tand og få alle til at bede om en ekstra gang. Det er uden tvivl en lækker nem dessert til gæster, som du kan lave, uden det tager for lang tid.

 

Lækker nem dessert til gæster: Chokolade-dippede jordbær

Denne enkle, men sofistikerede opskrift vil helt sikkert blive et hit hos dine gæster. Det eneste, du skal bruge, er nogle friske jordbær, chokoladestykker, kokosolie og drys (valgfrit). Start med at smelte chokoladestykker og kokosolie i en dobbeltkoger eller i mikrobølgeovnen. Dyp hvert jordbær i den smeltede chokolade, og tilsæt derefter evt. drys. Læg dem på pergamentpapir til afkøling, og voila – du har en nem, men imponerende dessert!

 

Lækker nem dessert til gæster: Cheesecake-parfaits

Disse parfaits er hurtige og nemme at samle, men ser fantastiske ud, når de serveres. Start med at brune noget smør på en pande, indtil det begynder at karamellisere. Tilbered derefter dit yndlings cheesecakefyld (eller køb færdiglavet). Læg det karamelliserede smør i lag med grahamsmelkager, cheesecakefyld, flødeskum og bær for at opnå en lækker godbid.

 

Frugttærter er lækker nem dessert til gæster

Disse tærter ser komplicerede ud, men kræver kun en minimal indsats. Du skal blot rulle en købt tærtedej ud og trykke den ud i tærteforme. Bag dem i 15 minutter, eller indtil de er gyldenbrune, og lad dem derefter køle af, før du tilsætter et valg af toppings – f.eks. Nutella, jordnøddesmør, syltetøj eller honning – og top dem med friske frugtskiver eller bær efter eget valg. Server dem afkølet eller ved stuetemperatur for en fantastisk præsentation!

 

Find en lækker nem dessert til gæster

Imponer dine venner og familie ved din næste sammenkomst med disse nemme, men elegante desserter! Uanset om du serverer chokoladedipede jordbær, cheesecakeparfait eller frugttærter, vil disse opskrifter helt sikkert være populære og ikke tage for meget af din dyrebare tid i køkkenet. Så prøv en af disse enkle, men imponerende dessertopskrifter – du vil ikke fortryde det!