Korte vittigheder til enhver lejlighed

Det er altid godt at have en vittighed i baghånden til enhver lejlighed, som for eksempel et større eller mindre selskab. Vittigheder kan nemlig sætte et smil på læben på de fleste mennesker uanset om vittighederne er hylende morsomme, platte eller beskidte.

Nogle gange er det bedst bare at kunne sige en kort vittighed for at lette stemningen eller bryde isen med en anden person, så samtalen derefter kan flyde ubekymret. Men det er ikke altid nemt at kunne huske mange vittigheder, især hvis der er mange elementer, så det er bedst at læse op på dem og øve sig i forvejen. På den måde lyder vittighederne bedst og man kommer ikke til at dumme sig.

De bedste korte vittigheder

Korte vittigheder passer godt til alle slags sammenhænge, hvad enten du er sammen med folk du kender rigtig godt som for eksempel familie eller venner eller hvis du er sammen med helt fremmede.

Men oftest handler det også om at vælge hvilke slags korte vittigheder man vil sige, da situationen nogle gange passer bedst til helt ædru vittigheder om temaer alle kan relatere sig til.

Så kan man gemme de lidt mere beskidte eller indforståede jokes til en anden begivenhed med folk man kender lidt bedre og som man ved ikke vil blive fornærmede over vittighedernes indhold.

Hvis du leder efter de bedste short jokes er der masser at finde på nettet, som du både kan sige ord for ord eller pynte lidt på med din egen improvisation.

Bliv selskabets midtpunkt

Det er overraskende let at blive festens midtpunkt, hvis man fyrer et par korte vittigheder af fra start. Flere og flere folk vil samles omkring netop dig i spænding for at være de første der hører din næste joke.

For mange virker det at folk stimler sig om en og griner af ens vittigheder helt vildt sjovt og nærmest afhængighedsgørende, fordi man spreder glæde og latter blot ved at sige et par vittigheder i flæng.

Måske vil du blive talt om i lang tid efter af dem der hørte dine jokes og blive inviteret til mange andre fester, fordi du er sjov at hænge ud med.

Derfor er det en rigtig god idé at læse op på og øve sig på gode jokes, man eventuelt kan sige til en anden eller til sig selv i spejlet inden man tager af sted til festen. På denne måde sidder de på rygraden og du vil ikke blive nervøs.